Ο Μπενζεμά ανανεώνει και συνεχίζει να "τρώει" τους επιθετικούς της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Καρίμ Μπενζεμά θα επεκτείνει τη συνεργασία του με την Ρεάλ Μαδρίτης και πάει για ρεκόρ παραμονής στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Ο Γαλλοαλγερινός σπάει τον κανόνα που θέλει τους επιθετικούς της "βασίλισσας" να μην τραβάνε.

Ο Μπενζεμά ανανεώνει και συνεχίζει να "τρώει" τους επιθετικούς της Ρεάλ Μαδρίτης
EUROKINISSI SPORTS

Η σεζόν 09/10 αποτέλεσε μεταγραφικό ξέσπασμα του εμπνευστή των "Γκαλάκτικος", Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο πρόεδρος των επιτυχίων σάρωσε εκείνη την εποχή και έφερε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου Κριστιάνο Ρονάλντο, Κακά, Μπενζεμά, Αλόνσο. Συνολικά, έφυγαν από τα μαδριλένικα ταμεία πάνω από 200.000.000 ευρώ για τους προαναφερθέντες παικταράδες.

Ο τελευταίος των Μοϊκανών αυτής της φουρνιάς ο Καρίμ Μπενζεμά, όλοι οι υπόλοιποι έχουν φύγει ή έχουν σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ο Γαλλοαλγερινός που σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο έχει συμφωνήσει να επεκτείνει τη συνεργασία σπάει ρεκόρ των τελευταίων ετών όσον αφορά στην επιβίωση των πάντα υπό πίεση σέντερ φορ στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Με το που πάτησε ο Καρίμ το πόδι του στην Μαδρίτη αποχώρησαν οι Χούντελαρ, Νεγρέδο, Σαβιόλα, φαν Νίστελροϊ. Το 10/11 αποχωρήσει από την Ρεάλ ο σπουδαίος φορ, Ραούλ. Πάμε στο 13/14 που η Νάπολι αγοράζει τον Ιγκουαΐν αντί 39 εκατ. ευρώ. Το 14/15 αποχωρεί ο Αλβάρο Μοράτα για την Γιουβέντους και το 16/17 ο Χεσέ με προορισμό την Παρί με ποσό 25.000.000 ευρώ.

Το 17/18 ο Μοράτα δεν στεριώνει και φεύγει εκ νέου (τον είχε αγοράσει ένα χρόνο πριν η Ρεάλ από την Γιούβε με 30.000.000 ευρώ). Αυτή τη φορά ο Ισπανός πάει στην Τσέλσι με 66.000.000 ευρώ. Το 18/19 για την οικονομία του θέματος φεύγει ο Ρονάλντο με 117 εκατ. ευρώ για να παίξει στην Γιουβέντους και ο Ντε Τομάς που τα πηγαίνει εξαιρετικά τα τελευταία χρόνια αποχωρεί ως δανεικός στην Ράγιο.

Το 19/20 ο Ντε Τομάς επιστρέφει και πωλείται στην Μπενφίκα για 20 εκατ. ευρώ. Και φτάνουμε στο 22/23 που η Ρεάλ αφήνει ελεύθερο τον Μπέιλ για να πάει στις ΗΠΑ και ελεύθερο τον Γιόβιτς, που ερχόταν με σπασμένα τα φρένα για να "φάει" τον Μπενζεμά και δεν τα κατάφερε ποτέ. Ο Σέρβος πήρε μεταγραφή στην Φιορεντίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Ρονάλντο δεν βρήκε το δεύτερο γκολ της σεζόν με την Ομόνοια και ξέσπασε

Ο Ντιμπάλα σκοράρει κι ένας οπαδός της Ρόμα τον "σβήνει" με viral πανηγυρισμό

UEFA Ranking: Ποιες χώρες είχε πίσω της η Ελλάδα όταν έβγαζε 3 ομάδες στο Champions League

News 24/7

24MEDIA NETWORK