Ο Μπενζεμά νίκησε ξανά! Μένει Ρεάλ...

Τον Καρίμ Μπενζεμά επιχείρησαν πολλοί να τον "φάνε" από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά κανείς δεν τα κατάφερνε. Ο Γαλλοαλγερινός παρέμενε, σηκώνοντας κούπες. Μήπως κάτι ανάλογο θα συμβεί και φέτος; (PHOTO)

Real Madrid's Karim Benzema celebrates after scoring the opening goal during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Καρίμ Μπενζεμά AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Είμαστε σίγουροι ότι ο Καρίμ Μπενζεμά θα φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης και πώς ο Λοπετέγι δεν τον θέλει; Ας αναθεωρήσουμε...

Ο νέος προπονητής της "βασίλισσας"... ανέβασε μία φωτογραφία "μυστήριο" στα social media που αν την προσέξει κανείς καλά, ίσως να κρύβει βαθύτερο νόημα.

Μία ημέρα, λοιπόν, από τις δηλώσεις του προέδρου της Νάπολι, Ντε Λαουρέντις που χαρακτήρισε τον Μπενζεμά "γέρο", ο πρώην τεχνικός της εθνικής Ισπανίας πόσταρε μία φωτογραφία με τον Γαλλοαλγερινό, στην οποία μάλιστα τον κρατούσε αγκαλιά.

Στο μήνυμα που συνόδεψε τη PHOTO έγραψε το εξής: " Πολύ καλή δουλειά όλης της ομάδας. Αύριο θα γεμίσουμε μπαταρίες. Τη Δευτέρα όλοι μαζί πάλι. Πάμε ομάδα... "

Λέτε να έχει γίνει η απόλυτη ανατροπή και ο Μπενζεμά να παραμείνει στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" για μία ακόμη σεζόν; Ενδιαφέρον θα έχει.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TWEET:

News 24/7

24MEDIA NETWORK