Ο Μπεργκ έριξε το "καρφί" του για τους Ιταλούς!

Λίγο μετά τη νίκη της Σουηδίας με 1-0 οι Ιταλοί διαμαρτυθήκαν για αρκετά σκληρά φάουλ που δέχτηκαν, για να έρθει όμως "πληρωμένη απάντηση" από τον Μάρκους Μπεργκ.

Ο Μπεργκ έριξε το "καρφί" του για τους Ιταλούς!

Ο πρώτος αγώνας μπαράζ μεταξύ της Σουηδίας και της Ιταλίας σημαδεύτηκε -πέρα από το νικητήριο γκολ του Γιόχανσον- από πάρα πολλά νεύρα και δυνατά μαρκαρίσματα, με τους Ιταλούς να θεωρούν μάλιστα πως ο διαιτητής χαρίστηκε σε χτυπήματα εκτός φάσης που δέχτηκαν από τους αντιπάλους τους.

Την ίδια ώρα πάντως ο Μάρκους Μπεργκ έχει εντελώς διαφορετική άποψη για το πώς κύλησε το ματς, με τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού να αποκαλεί "θεατρίνους" τους παίκτες του Βεντούρα και να τονίζει πως προσπάθησαν να κερδίσουν με πονηρό τρόπο την αποβολή του.

"Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ιταλοί με προκαλούσαν ελπίζοντας έτσι να με κάνουν να πάρω τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι. Έκαναν πάρα πολύ θέατρο, ειλικρινά πάρα πολύ.

Δεν είναι όμως τόσο καλοί ως ηθοποιοί", ξέσπασε αρχικά με δηλώσεις του ο Μπεργκ και πρόσθεσε: "Και οι δύο έδωσαν και δέχτηκαν χτυπήματα ενώ υπήρχαν και φραστικές επιθέσεις.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό εκείνοι είχαν μόνο μία μεγάλη φάση με ένα δοκάρι και αυτό ήταν όλο, ελέγχαμε το παιχνίδι.

Τώρα γνωρίζουν όλοι πόσο δυνατοί είμαστε, το ξέρουν και όσοι μας είχαν υποτιμήσει. Θα είναι διαφορετικό το ματς της ρεβάνς αλλά είμαστε έτοιμοι και γεμάτοι κίνητρα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK