Ο Μπερλουσκόνι είπε το "ναι" για πώληση της Μίλαν

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δέχθηκε να πουλήσει το 51% των μετοχών της Μίλαν στον Μπι Ταετσαουμπόλ και το Σάββατο (2/5) ο σύλλογος αναμένεται να αλλάξει χέρια έπειτα από 29 χρόνια, δύο μήνες και 12 ημέρες!

Ο Μπερλουσκόνι είπε το "ναι" για πώληση της Μίλαν

Ο άλλοτε πρωθυπουργός της Ιταλίας σκέφτηκε καλά την πρόταση, άργησε μάλιστα να απαντήσει κατά μια ημέρα, αφού θεωρητικά έπρεπε να το είχε κάνει από την Πέμπτη.

Τελικά την Παρασκευή πήρε τη μεγάλη απόφαση και επικοινώνησε με την πλευρά του Μπι Ταετσαουμπόλ για να ενημερώσει ότι δέχεται την πρόταση για πώληση του 51% των μετοχών του συλλόγου.

Όσο περίμενε ο επιχειρηματίας από την Ταϊλάνδη γύρισε το Μιλάνο, έκανε ψώνια, πήγε για φαγητό με φίλους και συνεργάτες, ενώ επισκέφθηκε και ένα νυχτερινό κέντρο.

Ο Ταϊλανδός broker, ο οποίος φέρεται να υποστηρίζεται από την επενδυτική φίρμα "Doyen" που κατέχει (μεταξύ άλλων) ποσοστά από δεκάδες ποδοσφαιριστές (πχ. Ρανταμέλ Φαλκάο, Μάρκος Ρόχο, Ελιακίμ Μανγκαλά, Αλμπέρτο Μποτία) πέρασε πολλές ώρες στο σπίτι του Μπερλουσκόνι τις περασμένες ημέρες ώστε να συμφωνηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες του deal.

Διαβάστε ακόμη:

Σε κρίσιμο σημείο οι διαπραγματεύσεις Μπερλουσκόνι - Ταετσαουμπόλ για τη Μίλαν

News 24/7

24MEDIA NETWORK