Ο Μπιέλσα που λατρέψαμε: "Έκρηξη" στη συνέντευξη Τύπου

Ποιος είδε τον Μαρσέλο Μπιέλσα στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Λιλ με τη Μονακό και δεν τον φοβήθηκε. Ο Μεξικανός επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά το προσωνύμιο... τρελός και επιτέθηκε λεκτικά σε δημοσιογράφο (VIDEO).

Ο Μπιέλσα που λατρέψαμε: "Έκρηξη" στη συνέντευξη Τύπου

Από το κακό στο χειρότερο βαδίζει η Λιλ στη Ligue 1 με τον τεχνικό της ομάδας, Μαρσέλο Μπιέλσα, να δέχεται σκληρή κριτική από τα ΜΜΕ. Στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Λιλ με τη Μονακό μάλιστα ο Αργεντινός... βγήκε από τα ρούχα του με έναν δημοσιογράφο στον οποίο... επιτέθηκε λεκτικά:

"Η δουλειά σας, όταν δεν έρχεται μια νίκη, είναι να σκέφτεστε το χειρότερο σενάριο και να θεωρείτε δεδομένο ότι θα γίνει πραγματικότητα. Φέρνετε την καταστροφή.

Αυτός είναι και ο λόγος που η παρέα μαζί σας είναι ανεπιθύμητη. Δεν έχετε καμία αξιοπρέπεια, δεν σέβεστε, προσβάλλετε τον άλλον

Δεν μιλάω για όλους. Υπάρχουν εξαιρέσεις. Αλλά ο κόσμος πρέπει να ξέρει ποιοι είστε. Σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν καλοί και κακοί. Στην περίπτωση των δημοσιογράφων της Equipe, όλος ο κόσμος ξέρει τι συμβαίνει", ανέφερε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK