Ο Μπονούτσι αποκάλυψε την "προδοσία" του γιου του!

Η Γιουβέντους σαρώνει τα πάντα στην Ιταλία τα τελευταία χρόνια όμως ο γιος του Λεονάρντο Μπονούτσι δεν "ψήνεται" και υποστηρίζει φανατικά την Τορίνο λόγω... Μπελότι (PHOTO)!

Ο Μπονούτσι αποκάλυψε την "προδοσία" του γιου του!

Συμβαίνουν και στις καλύτερες ποδοσφαιρικές οικογένειες. Η Γιουβέντους είναι η απόλυτη κυρίαρχος εντός των συνόρων την τελευταία πενταετία και φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για το ιστορικό έκτο σερί σκουντέτο όμως ο Λεονάρντο Μπονούτσι αδυνατεί να "πείσει" τον γιο του Λορέντσο να τον στηρίξει.

Και όχι μόνο αυτό αλλά ο κανακάρης του είναι αφοσιωμένος της μεγάλης αντιπάλου της "βέκια σινιόρα" στην πόλη, της Τορίνο, με τον Αντρέα Μπελότι να είναι ο παίκτης της "γκρανάτα" που έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την επιλογή του.

Αυτό το αποκάλυψε ο ίδιος ο Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος ανέβασε φωτογραφία με τον γιο του στο λογαριασμό του στο Instagram να κρατάει υπερήφανος χαρτάκι της Panini με τον Μπελότι και να μιμείται μάλιστα τον πανηγυρισμό του συγκεκριμένου παίκτη!

"Η ευτυχία του Λορέντσο όταν βρίσκει το είδωλό του, Αντρέα Μπελότι, για πάνω από 2 φορές στα χαρτάκια. Τι κάνεις για την αγάπη σου στα παιδιά", έγραψε χαρακτηριστικά, με τον Μπελότι να απαντάει λέγοντας: "Το παιδί τα έχει καταλάβει όλα. Μία μεγάλη αγκαλιά στον μικρό Λορέντσο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK