O Μπονούτσι "ταπείνωσε" συμπαίκτη του και φόρεσε ξανά τη φανέλα της... Γιουβέντους!

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι έκλεψε την παράσταση το τελευταίο 24ωρο στα social media χάρη σε δύο άκρως εντυπωσιακά ποσταρίσματα που έκανε μέσω Instagram. Δείτε PHOTO+VIDEO.

AC Milan's Leonardo Bonucci shouts to the linesman during a Serie A soccer match between AC Milan and Crotone, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Jan. 6, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Leonardo Bonucci shouts to the linesman during a Serie A soccer match between AC Milan and Crotone, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Jan. 6, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Αυτά μόνο ένας παίκτης με τρομερή αυτοπεποίθηση και ακομπλεξάριστος μπορεί να τα κάνει. Η αναφορά είναι για τον Λεονάρντο Μπονούτσι ο οποίος "έκλεψε την παράσταση" χάρη σε δύο σούπερ δυναμικά του ποσταρίσματα στο Instagram την Πέμπτη.

Στο ένα τον βλέπουμε σε προπόνηση της Μίλαν να "προκαλεί" τον Τσαλχάνογλου, σπεσιαλίστα σε εκτελέσεις στημένων, για το ποιος είναι καλύτερος σε εκτελέσεις φάουλ, και να τον νικάει κατά κράτος πετυχαίνοντας δύο θαυμάσια γκολ στην προπόνηση στο Μιλανέλο με φαλτσαριστές εκτελέσεις.

Στον δεύτερο τον βλέπουμε σε σκηνή από το "ασπρόμαυρο" παρελθόν του όμως είχε έναν σοβαρό λόγο για αυτό. Ανέβασε φωτογραφία του όπου ετοιμάζεται να δώσει τα χέρια με τον Τζίτζι Μπουφόν φορώντας φανέλα της Γιουβέντους, με τον 30χρονο Ιταλό στόπερ να συνοδεύει τη φωτογραφία με το hashtag "unico" ("μοναδικός").

Φυσικά και η φράση αυτή απευθυνόταν στον πολύ καλό φίλο του Τζίτζι Μπουφόν ο οποιός έκανε γνωστό πως στο φινάλε της σεζόν θα αποχωρήσει από την Γιουβέντους μετά από 17 αδιάλλειπτα χρόνια παρουσίας του σε αυτήν.

O Μπονούτσι "ταπείνωσε" συμπαίκτη του και φόρεσε ξανά τη φανέλα της...  Γιουβέντους!

News 24/7

24MEDIA NETWORK