Ο Μποροβήλος άρχισε με (σκληρά) λόγια. Μετά οι πράξεις...

Στον Αστέρα Τρίπολης θέλουν ν' αντιστρέψουν επειγόντως το κλίμα και η σκληρή ομιλία του Γιώργου Μποροβήλου στους ποδοσφαιριστές ήταν το πρώτο μήνυμα!

Ο Μποροβήλος άρχισε με (σκληρά) λόγια. Μετά οι πράξεις...

Δεν ήταν εθιμοτυπική η παρουσία του Γιώργου Μποροβήλου στη δευτεριάτικη προπόνηση. Ο πρόεδρος του Αστέρα ήθελε να δει κατάματα τους ποδοσφαιριστές και να τους μιλήσει. Σε σκληρή γλώσσα μάλιστα για όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες και κυρίως τις διαδοχικές ήττες.

Ο Γιώργος Μποροβόλης, αφού ξεκαθάρισε (όπως μετέφερε το arcadia-sport) ότι " δεν μας ενδιαφέρει αν χάνει η ομάδα, αλλά το πώς χάνει", εξήγησε πως αυτό που δεν θέλουν ιδιοκτήτες και διοίκηση είναι " να βλέπουμε αδιάφορους παίκτες που δεν προσπαθούν και δεν ματώνουν τη φανέλα".

Ο επικεφαλής της διοίκησης των Αρκάδων δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. Μίλησε για χαμένη χρονιά, χαρακτήρισε εφιαλτικό στόχο την εξασφάλιση της παραμονής και έκρουσε τον κώδωνα λέγοντας πως " μέχρι το τέλος της χρονιάς κρίνεστε όλοι, χωρίς καμία εξαίρεση".

Προειδοποιώντας τέλος άπαντες πως " δεν θα επιτρέψουμε να γκρεμίσετε όσα έχουμε χτίσει με τόσο κόπο. Αν δεν θέλετε να αλλάξετε αυτή την κατάσταση, να είστε σίγουροι ότι εμείς θα βρούμε τον τρόπο να το κάνουμε".

Σε πρώτη φάση δεν είναι στις προθέσεις των ανθρώπων του Αστέρα να πάρουν... κεφάλια. Ούτε κάποιος ποδοσφαιριστής θα μπει στο ψυγείο, εκτός κι αν ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος τον θεωρεί ανεπαρκή για το αγωνιστικό πλάνο του, ούτε θα υπάρξουν κυρώσεις φερ' ειπείν κάποιο πρόστιμο. Μια μικρή πίστωση χρόνου, έχουν όλοι. Αν δεν την εκμεταλλευτούν, κακό του κεφαλιού τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK