Ο Μπουφόν χάρισε το απόλυτο κοπλιμέντο στον Εμ'Μπαπέ!

Όταν ο Τζανλουίτζι Μπουφόν συμμετείχε για πρώτη φορά σε Μουντιάλ ο Κιλιάν Εμ'Μπαπέ δεν είχε ακόμα γεννηθεί όμως αυτό δεν εμπόδισε τον Ιταλό θρύλο να βγάλει το καπέλο στον... killer της Μονακό.

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon clenches his fist after the Champions League Group H soccer match against Lyon, Tuesday Oct. 18, 2016, in Lyon, central France. Juventus won 1-0. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon clenches his fist after the Champions League Group H soccer match against Lyon, Tuesday Oct. 18, 2016, in Lyon, central France. Juventus won 1-0. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP

Η Γιουβέντους ήταν θεωρητικά η.. τυχερή της κλήρωσης των ημιτελικών του Champions League αφού θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στον τελικό του Κάρντιφ απέναντι στη Μονακό και όχι κόντρα σε κάποια εκ των Ρεάλ ή Ατλέτικο Μαδρίτης (συνθέτουν το έτερο ζευγάρι) όμως η λέξη εφησυχασμός δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο των παικτών του Μάσιμο Αλέγκρι.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Τζανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το σύνολο του Ζαρντίμ ενώ παράλληλα έκανε ειδική μνεία στον Κιλιάν Εμ'Μπαπέ παρομοιάζοντάς τον με τον... Τιερί Ανρί.

"Η Μονακό είναι πολύ δυνατή ομάδα και μόνο τυχαία δεν έφτασε ως τα ημιτελικά. Εάν θέλουμε να πάμε στον τλεικό, θα πρέπει να ξεπεράσουμε ένα εμπόδιο σκληρό όπως η Μπαρτσελόνα.

Σε επίπεδο φήμης δεν μπορεί να συγκριθεί με την Μπαρτσελόνα αλλά το πρόβλημα είναι πως στο γήπεδο μπορεί να συγκριθεί μαζί της", δήλωσε αναφορικά με την Μονακό ο 38χρονος πορτιέρε, ο οποίος για το 18χρονο παιδί-θαύμα των Μονεγάσκων δήλωσε:

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon catches the ball ahead of Barcelona's Lionel Messi, right, during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon catches the ball ahead of Barcelona's Lionel Messi, right, during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

"Είναι αλήθεια πως έχει γεννηθεί το 1998 ο Εμ'Μπαπέ; Είχα ήδη παίξει στο Μουντιάλ της Γαλλίας όταν γεννήθηκε. Μου φαίνεται πως είναι ένα παιδί που έχει το μυαλό στη θέση του και αυτό θα τον βοηθήσει πολύ στην καριέρα του που του εύχομαι να είναι λαμπερή.

Εάν την έχει, δεν θα έχει τόσο δυνατή απαίτηση να μας αποκλείσει. Θα έχει πάρα πολλές ευκαιρίες στο μέλλον να κατακτήσει αυτό το τρόπαιο. Είναι ένα εκπληκτικό ταλέντο, σκοράρει πάντα.

Είναι νέος αλλά κυνικός μπροστά στην αντίπαλη εστία. Είναι ο νέος Τιερί Ανρί. Μάλιστα σε αυτή την ηλικία έχει ακόμα μεγαλύτερη ευκαιρία στο σκοράρισμα".

Photo Credits: AP Photo/Laurent Cipriani, Emilio Morenatti

News 24/7

24MEDIA NETWORK