Ο Μπράιτενραϊτερ νέος τεχνικός της Σάλκε

Ο Αντρέ Μπράιτενραϊτερ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Σάλκε και θα διαδεχθεί τον Ρομπέρτο ντι Ματέο.

Ο Μπράιτενραϊτερ νέος τεχνικός της Σάλκε

Ένα από τα πιο hot ονόματα της Bundesliga τη φετινή σεζόν, ο Αντρέ Μπράιτενραϊτερ, αναλαμβάνει τη Σάλκε για τα επόμενα 2 χρόνια με σκοπό να την επαναφέρει στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.

Ο 41χρονος πραγματοποίησε φέτος υπερπροσπάθεια με την Πάντερμπορν, την οποία οδήγησε στην "παρθενική" παρουσία της στην Bundesliga, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει τον υποβιβασμό.

Οι μετοχές του ανέβηκαν μετά από τη φετινή χρονιά και γι' αυτό οι "βασιλικοί μπλε" θα πληρώσουν 500.000 ευρώ για να κάνουν... μεταγραφή τον Γερμανό προπονητή.

"Μετά από την αποχώρηση του Ντι Ματέο, έδωσα έμφαση στο τι περιμένουμε από τον νέο προπονητή μας: ελκυστικό, παθιασμένο, επιθετικό ποδόσφαιρο και ομαδικό πνεύμα, το οποίο θα ταιριάζει με τον ενθουσιασμό των φιλάθλων μας", σχολίασε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Χορστ Χελντ.

Ο κυπελλούχος Γερμανίας με το Ανόβερο το 1992 ως ποδοσφαιριστής θα αποτελέσει τον 7ο τεχνικό της Σάλκε τα τελευταία 7 χρόνια και η πρόσληψή του είναι η 14η την τελευταία 10ετία στον σύλλογο που επιζητά το πρώτο πρωτάθλημα από το 1958.

News 24/7

24MEDIA NETWORK