Ο "Mr. 282 γκολ" επέστρεψε στο ποδόσφαιρο

Ο 40αρης, Αντόνιο Ντι Νατάλε, ο έκτος κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στην Ιταλία γύρισε στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν θα φορέσει το σορτς και τα παπούτσια του. Ο πρώην άσος της Ουντινέζε βάζει κοστούμι και θα συνεργαστεί με την Σπέτσια.

Udinese's Antonio Di Natale celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Udinese and Inter Milan at the Friuli stadium in Udine, Italy, Tuesday, April 28, 2015. (AP Photo/Paolo Giovannini)
Udinese's Antonio Di Natale celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Udinese and Inter Milan at the Friuli stadium in Udine, Italy, Tuesday, April 28, 2015. (AP Photo/Paolo Giovannini) AP

Η Σπέτσια που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Αντόνιο Ντι Νατάλε.

Πριν από μερικά χρόνια, μία τέτοια κίνηση θα ήταν ένα τεράστιο "μπαμ", ωστόσο τώρα ο Ιταλός "κίλερ" δεν επιστρέφει στο γήπεδο, αλλά στα γραφεία της νέας του ομάδας...

Συγκεκριμένα, η Σπέτσια ανακοίνωσε ότι ο 40αρης, παλαίμαχος φορ θα έχει συμβουλευτικό ρόλο στη διοίκηση, όπως επίσης και λόγο σε ζητήματα τεχνικής άποψης στην πρώτη ομάδα.

Ο σπουδαίος στράικερ είχε ανακοινώσει το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας το καλοκαίρι του 2016, έχοντας περάσει 12 χρόνια στην Ουντινέζε που τον είχε πάρει το 2004 από την Έμπολι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK