Ο Ναϊνγκολάν θα κοιμηθεί απόψε παρέα με τον... Σπαλέτι!

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι ρωτήθηκε για τις πρόσφατες καυστικές δηλώσεις on camera του Ρατζά Ναϊγκολαν κατά της Γιουβέντους και έδωσε μία άκρως απολαυστική ατάκα. Διαβάστε το story.

Ο Ναϊνγκολάν θα κοιμηθεί απόψε παρέα με τον... Σπαλέτι!

Τα όσα είπε πριν λίγες ημέρες ο Ρατζά Ναϊνγκολάν, για το μίσος που τρέφει εδώ και χρόνια για την Γιουβέντους ελέω της εύνοιας που απολαμβάνει η "βέκια σινιόρα", συζητήθηκαν έντονα, και όπως ήταν λογικό ρωτήθηκε και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι στο περιθώριο του νικηφόρου αγώνα πρωταθλήματος στην έδρα της Κροτόνε (2-0).

Η απάντησή του κάθε άλλο παρά προβλέψιη ήταν, με τον τεχνικό των "λύκων" να επιστρατεύει το χιούμορ για να προστατέψει τον παίκτη του από τη διάθεση των ΜΜΕ να βγάλουν ακόμα περισσότερο ζουμί από την υπόθεση.

"Ο Ναϊνγκολάν είναι πολύ δυνατός, ένας τοπ παίκτης ευρωπαϊκού επιπέδου. Εάν συνεχίσει έτσι θα μπορέσει να μας βοηθήσει σημαντικά. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα, είπε νορμάλ πράγματα.

Είναι ένας παίκτης πολύ καλός και πολύ άξιος, χρειάζεται απλώς να είμαστε περισσότερο ώριμοι όταν είμαστε μπροστά στις κάμερες. Αυτό είναι το μοναδικό μικρό μειονέκτημα.

Θέλει να μείνει εδώ στη Ρόμα και το έχει πει πολλές φορές, δεν θέλει να πάει σε άλλη ομάδα. Απόψε θα κοιμηθεί μαζί μου στο συζυγικό κρεβάτι, έτσι θα μπορώ να τον έχω υπό τον έλεγχό μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK