Ο ναργιλές που "έκαψε" τους δύο Γερμανούς διεθνείς!

Τι τον ήθελαν τον ναργιλέ; Διαβάστε για τους δύο θεριακλήδες άσους της εθνικής Γερμανίας Κ19 που πήγαν να βάλουν φωτιά στο ξενοδοχείο της ομάδας και τώρα "τρώνε" τη μία τιμωρία μετά την άλλη!

Ο ναργιλές που "έκαψε" τους δύο Γερμανούς διεθνείς!

Αμφότεροι έχουν όλα τα φόντα για μία σπουδαία καριέρα όμως κινδυνεύουν να την "κάψουν" από πολύ νωρίς. Ο λόγος για τους 18χρονους Ιντρισά Τουρέ και Βίταλι Τζάνελτ οι οποίοι υπέπεσαν σε ένα πειθαρχικό παράπτωμα άνευ προηγουμένου και πλέον μπήκαν στη "μαύρη λίστα" τόσο της Εθνικής Γερμανίας Κ19 στην οποία αγωνίζονται όσο και της ακαδημίας της Λειψίας στην οποία ανήκουν.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το περασμένο Σάββατο η Γερμανία Κ19 επιβλήθηκε με 3-2 της αντίστοιχης ομάδας της Αλβανίας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αλλά την ώρα που διεξαγόταν το παιχνίδι ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε η αποστολή των "πάντσερ" αντιλήφθηκε πως το δωμάτιο που διέμεναν οι Τουρέ και Τζάνελτ είχε πάρει φωτιά.

Ο ναργιλές που "έκαψε" τους δύο Γερμανούς διεθνείς!

Γιατί; Επειδή είχαν αφήσει μέσα σε αυτό έναν αναμένο ναργιλέ. Με το που ενημερώθηκαν οι άνθρωποι της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (DFB) δεν το σκέφτηκαν και πολύ, αντίθετα αποφάσισαν αμέσως να στείλουν σπίτι τους δύο "άτακτους" ποδοσφαιριστές, υποχρεώνοντάς τους μάλιστα να πληρώσουν οι ίδιοι τα έξοδα. Στο επόμενο μάλιστα παιχνίδι που έδωσαν την περασμένη Τρίτη στην Ιρλανδία, οι Γερμανοί παρατάχτηκαν με μόλις 5 παίκτες στον πάγκο.

Οι εξοστρακισθέντες από την εθνική Γερμανίας έπρεπε όμως να έρθουν αντιμέτωποι και με τους διοικούντες την Λειψία, στην ακαδημία της οποίας ανήκουν, και ούτε εκεί κατάφεραν να γλιτώσουν την τιμωρία. Υποστήριξαν πως είχαν παραχωρήσει το δωμάτιο σε άλλους συμπαίκτες τους χωρίς να γνωρίζουν τι γινόταν μέσα σε αυτό, όμως η συγκεκριμένη εκδοχή της ιστορίας δεν "έπεισε" τους ανθρώπους του συλλόγου και τους έδιωξαν από τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας.

Ο ναργιλές που "έκαψε" τους δύο Γερμανούς διεθνείς!

Οι Τουρέ και Τζάνελετ που έχουν συμβόλαιο με την Λειψία μέχρι το 2021, αναμένεται να πληρώσουν αμφότεροι πρόστιμο πάνω από 10.000 ευρώ, ενώ πέρα από το γεγονός ότι θα πρέπει να βρουν σπίτι εκτός της Ακαδημίας και να προπονούνται για κάποιο διάστημα μόνοι τους, θα κληθούν να δουλέψουν part-time προσφέροντας κοινωνικές υπηρεσίες.

Όπως αναφέρουν γερμανικά δημοσιεύματα, το εν λόγω δίδυμο δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί αρνητικά τους ανθρώπους της Λειψίας αφού στο παρελθόν είχαν "χρεωθεί" με αρκετές καθυστερημένες αφίξεις σε προπονήσεις αλλά και με ντύσιμο διαφορετικό από την υπόλοιπη ομάδα. Τώρα όμως ο ναργιλές στο ξενοδοχείο τους "έκαψε" για τα καλά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK