Ο Νεϊμάρ απειλεί να φύγει από την Μπαρτσελόνα!

Μπορεί να έχει... κολλήσει και να έχει δημιουργήσει μία αχτύπητη τριάδα μαζί με τον Μέσι και τον Σουάρεζ, αλλά σύννεφα πάνε να καλύψουν τις σχέσεις του Νεϊμάρ με την Μπαρτσελόνα. Ποια ήταν η αιτία που έφερε τον Βραζιλιάνο σε σημείο να πει "αν μείνει αυτός, εγώ φεύγω"; (PHOTO)

Barcelona's Neymar gestures during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Neymar gestures during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Το να αγωνίζεσαι στην Μπαρτσελόνα αναμφισβήτητα σου ασκείται πολύ πίεση. Άγχος για διάκριση, για να ξεπεράσεις τα όριά σου να γίνεις καλύτερος. Είναι δύσκολο να καταλάβουμε σε τι... ψυχικές και μη δοκιμασίες δοκιμάζονται οι παίκτες της καθημερινά.

Ένα επεισόδιο που εξελίχτηκε την προηγούμενη εβδομάδα, και το φέρνει στην επιφάνεια την Παρασκευή (12/5) η "Mundo Deportivo", δείχνει ακριβώς μέχρι που μπορεί να φτάσει η πίεση στην Καταλανική ομάδα. Στα άκρα.

Ο Νεϊμάρ απειλεί να φύγει από την Μπαρτσελόνα!

Όπως περιγράφεται και στο εξώφυλλο του ισπανικού μέσου, ο βοηθός του Λουίς Ενρίκε, Χουάν Κάρλος Ουνθουέ, πίεζε τον Νεϊμάρ να επικεντρωθεί στην εξέλιξη του ταλέντου του και να προπονείται, γιατί αλλιώς θα αρχίσει ένας κατήφορος απ' όπου δε θα μπορεί να επιστρέψει.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός έδωσε στον Νεϊμάρ το παράδειγμα του Ροναλντίνιο, ενός ποδοσφαιριστή που είχε εξωπραγματικές ικανότητες με την μπάλα στα πόδια του, αλλά επειδή δεν δούλευε αρκετά ήρθε γρήγορα ο κατήφορος. Το παράδειγμα όπως φαίνεται δεν άρεσε καθόλου στον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, που είχε έναν έντονο διάλογο με τον Ουνθουέ, με το σκηνικό να συνεχίζεται και στα αποδυτήρια.

Ο θυμός ήταν τόσο μεγάλος για τον επιθετικό των "μπλαουγκράνα", που φέρεται να είπε "αν μείνει αυτός, εγώ φεύγω", προκαλώντας όπως είναι λογικό μία... ταραχή στις τάξεις της Μπαρτσελόνα.

Δήλωση που λίγο πολύ θα καθορίσει και το τι θα γίνει με τον πάγκο των Καταλανών, αφού ο Ουνθουέ ήταν ανάμεσα στους βασικούς διαδόχους του Λουίς Ενρίκε.

Photo credits: AP Photo/Emilio Morenatti

News 24/7

24MEDIA NETWORK