Ο Νεϊμάρ δεν... μασάει από την κριτική και τρολάρει κόσμο!

Δέχεται αδυσώπητη κριτική για τις υπερβολικές αντιδράσεις του σε χτυπήματα που δέχεται από αντιπάλους του όμως ο Νεϊμάρ όχι μόνο δεν σταματάει αλλά αποφάσισε να "απαντήσει" μέσω τρολαρίσματος (PHOTO)!

Brazil's Neymar smiles during a training session in Sochi, Russia, Wednesday, July 4, 2018. Brazil will face Belgium on July 6 in the quarterfinals for the soccer World Cup. (AP Photo/Ekaterina Lyzlova)
Brazil's Neymar smiles during a training session in Sochi, Russia, Wednesday, July 4, 2018. Brazil will face Belgium on July 6 in the quarterfinals for the soccer World Cup. (AP Photo/Ekaterina Lyzlova) AP PHOTO/EKATERINA LYZLOVA

Ενα από τα μεγάλα αστέρια του ποδοσφαίρου που περίμεναν πολλοί να φανεί σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν και ο Νεϊμάρ και ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν απέδειξε πως τα μεγάλα τουρνουά τον... εξιτάρουν.

Όχι μόνο βγήκε μπροστά δείχνοντας πως είναι ο ηγέτης της Βραζιλίας αλλά πέτυχε και καθοριστικά γκολ στο δρόμο προς τους "8", με τον 26χρονο να επιθυμεί να πάρει ρεβάνς τέσσερα χρόνια μετά την αποτυχία της "Σελεσάο" στα γήπεδα της πατρίδας του, όπου ο ίδιος δεν μπόρεσε να βοηθήσει στον ημιτελικό λόγω τραυματισμού.

Βέβαια υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος και αυτή έχει να κάνει με τις υπερβολικές αντιδράσεις του σε διάφορα μαρκαρίσματα που δέχεται κατά τη διάρκεια των αγώνων, με το αποκορύφωμα να είναι το πάτημα του Λαγιούν στο ματς με το Μεξικό που τον έκανε να... σφαδάζει για αρκετή ώρα.

Ο ίδιος πάντως όχι μόνο δεν δείχνει διάθεση να επηρεαστεί από σχόλια και τις κριτικές για την "ευαισθησία" του αλλά φροντίζει να "απαντάει", κάτι που έκανε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του Τίτε στο Σότσι λίγο πριν ταξιδέψει για το Καζάν, όπου την Παρασκευή αντιμετωπίζει το Βέλγιο.

Η αντίδρασή του μάλιστα στο μπαράζ επιθέσεων που δέχεται μέσω των social media ήταν... αφοπλιστική αφού έπεσε στο έδαφος και έκανε τον τραυματία, γεγονός που έκανε τους συμπαίκτες του να "λυγίσουν" από τα γέλια και τους φωτογράφους να απαθανατίσουν την ιδιαίτερη στιγμή.

Brazil's Neymar lays on the pitch during a training session in Sochi, Russia, Wednesday, July 4, 2018. Brazil will face Belgium on July 6 in the quarterfinals for the soccer World Cup. (AP Photo/Ekaterina Lyzlova)
Brazil's Neymar lays on the pitch during a training session in Sochi, Russia, Wednesday, July 4, 2018. Brazil will face Belgium on July 6 in the quarterfinals for the soccer World Cup. (AP Photo/Ekaterina Lyzlova) AP PHOTO/EKATERINA LYZLOVA

Σημειώνεται πως στην ίδια προπόνηση ο Τίτε επέτρεψε στους παίκτες -στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να τους αποσυμπιέσει- να παίξουν με τα παιδιά τους στο γήπεδο, με τον Νεϊμάρ να έχει έτσι την ευκαιρία να παίξει με τον μικρό γιο του Ντάβι Λούκα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK