Ο Νεϊμάρ δεν νιώθει ασφαλής στην έπαυλή του και... φεύγει!

Δεν ξέρουμε αν έχουν δόση αλήθειας οι φήμες περί θέλησης του Νεϊμάρ να αφήσει την Παρί, το σίγουρο είναι πως αποφάσισε να φύγει από την υπερπολυτελή του έπαυλη. Διαβάστε το story.

Ο Νεϊμάρ δεν νιώθει ασφαλής στην έπαυλή του και... φεύγει!

Μετά από έναν μήνα σε ξενοδοχείο (το χλιδάτο Royal Monceau) και τρεις μήνες παραμονής σε υπερπολυτελή έπαυλη συνολικής έκτασης 5.000 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή Bougival (ανατολικά του Παρισιού), ο Νεϊμάρ ξεκινάει και πάλι την αναζήτηση νέας στέγης.

Όχι, δεν είχε κάποιο παράπονο από τα κομφόρτ που του παρείχε η μέχρι πρότινος κατοικία του (δεν θα μπορούσε άλλωστε να έχει για μία πενταόροφη βίλα που διέθετε μεταξύ άλλων κήπο και εσωτερική πισίνα), όμως αναγκάζεται να την εγκαταλείψει λόγω... εισβολέων!

Ο Νεϊμάρ δεν νιώθει ασφαλής στην έπαυλή του και... φεύγει!

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα "Le Parisien", η παρουσία του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ στην περιοχή τον μετέτρεψε σε πόλο έλξης και αρκετοί ήταν οι "περίεργοι" που πλησίαζαν το σπίτι του για να τον δουν από κοντά, ενώ κάποιος δεν δίστασε να σκαρφαλώσει τον τοίχο ύψους 170 εκατοστών για να κάνει και μία βόλτα στον κήπο.

Αρκετές ήταν οι φορές που είχαν επέμβει μέχρι και πυροσβέστες, μετά από κλήσεις γειτόνων, για να ελέγξουν για παραβίαση της οικείας του, ωστόσο όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Νεϊμάρ πήρε την απόφαση να μετακομίσει από τη στιγμή που η οικογένειά του δεν νιώθει ασφάλεια, με το νέο του επίγειο παράδεισο να αναζητείται σε κάποιο κοντινό μέρος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK