Ο Νεϊμάρ διοργάνωσε... πατρινό καρναβάλι για την Πρωτοχρονιά

Ο Νεϊμάρ ερευνάται από την εισαγγελία του Ρίο ντε Τζανέιρο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως διοργάνωσε πενταήμερο 'πανηγύρι' που θα κορυφωθεί απόψε. Πρακτορείο μοντέλων έσπευσε να 'βάλει' πλάτη.

O Nεϊμάρ είναι γνωστός για τα πάρτι που διοργανώνει. Τώρα έγινε και αντικείμενο σχετικής εισαγγελικής, έρευνας.
O Nεϊμάρ είναι γνωστός για τα πάρτι που διοργανώνει. Τώρα έγινε και αντικείμενο σχετικής εισαγγελικής, έρευνας. AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Ανήμερα της προειδοποίησης του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη για εφόδους σε σπίτια -ακόμα και χωρίς καταγγελία- 'ύποπτα' για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς, οι αρχές του Ρίο ντε Τζανέιρο διέταξαν τη δική τους έρευνα, για αντίστοιχο event στην έπαυλη του Νεϊμάρ στην Μανγκαρατίμπα -μικρή πόλη 130 χιλιόμετρα από το Ρίο. Για την ακρίβεια, ο εν λόγω δεν αρκέστηκε στο ένα βράδυ γιορτής. 'Έστησε' πανηγύρι.

Όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, η εισαγγελία της πόλης 'άνοιξε' έρευνα αφότου 'έλαβε πολλές διαμαρτυρίες, που αφορούσαν πληροφορίες οι οποίες δημοσιεύτηκαν στον Τύπο', σχετικά με σειρά από events που ετοίμασε ο Βραζιλιάνος superstar από τη Δευτέρα 28/12 έως την Πρωτοχρονιά. Το όλο project είχε και όνομα ('Neymarpalooza'), ενώ οι προσκλήσεις εστάλησαν σε DM στο Instagram.

Αν κάνεις ένα click στο δημοσίευμα της 'As' θα δεις και το εσωτερικό της έπαυλης, αξίας 6.680.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο της έρευνας ανακρίνονται οι κάτοικοι του συγκροτήματος κατοικιών όπου είναι και αυτή του παίκτη της Παρί Σεντ Ζερμέν, αλλά και γειτονικού, προκειμένου να παρέχουν λεπτομέρειες 'για τον αριθμό των επισκεπτών, την οργάνωση του πάρτι και τα μέτρα για την προστασία της υγείας που ελήφθησαν'. Οι καθ' ύλην αρμόδιοι ζήτησαν και από τον Νεϊμάρ να κάνει μια συζήτηση μαζί τους. Αντ' αυτού, πήγε ο δικηγόρος του.

Δημοσίευμα της 30ης του Δεκέμβρη ανέφερε πως ο 28χρονος επιθετικός ξόδεψε 625.000 ευρώ, για τη διοργάνωση του 'mega party' (όπως αναφέρθηκε), προκειμένου να γιορτάσει την άφιξη του 2021 'με στιλ Hollywood'. Οι πρώτοι καλεσμένοι είχαν αρχίσει να εμφανίζονται από τα Χριστούγεννα. Kατά το γραφείο που ανέλαβε τα της διοργάνωσης, δεν είναι 500, αλλά 150.

Στη Βραζιλία υπάρχουν 7.5 εκατομμύρια επιβεβαιωμένα κρούσματα και έχουν καταγραφεί 192.000 θάνατοι από Covid-19. Παρ' όλα αυτά, στο Ρίο ντε Τζανέιρο δεν έχουν απαγορευτεί τα πάρτι σε ιδιωτικές κατοικίες, με το Δημαρχείο της περιοχής που έχει το 'τσανάκι' του ο Νεϊμάρ να ενημερώνει ότι “δεν έχουμε τη δύναμη να παρέμβουμε”.

Εκείνοι που 'μαρτύρησαν', επισήμαναν πως το grand event φιλοξενείται σε υπόγεια disco που έφτιαξε ειδικά για την περίσταση ο παίκτης. Άλλοι έκαναν λόγο για υπόστεγο που δημιούργησε στον περιβάλλοντα χώρο της έπαυλης. Όλοι συμφώνησαν πως στις βασικές προϋποθέσεις για των καλεσμένων είναι να αφήσουν το κινητό τους τηλέφωνο ή τις κάμερες που θα έχουν μαζί τους, στην πόρτα. Ο καθένας θα λάβει ένα 'βραχιολάκι' διαφορετικού χρώματος, ανάλογα με τη μέρα της άφιξης. Στα των μέτρων ασφαλείας (γενικά, όχι της υγείας), έχουν προσληφθεί 50 επαγγελματίες του είδους, ώστε να προφυλαχτεί η ιδιωτικότητα.

Ενόσω συμβαίνουν όλα αυτά, ο Νεϊμάρ πόσταρε φωτογραφία που είναι παρέα με έναν φίλο του, σε γιοτ, στην παραλία της Σάντα Καταρίνα, νότια της χώρας. Προηγήθηκαν posts μοντέλων από το Μαϊάμι και τη Βαρκελώνη, στους δικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, από την παραλία του υπερπολυτελούς Portobello Resort e Safari, που είναι πέντε λεπτά μακριά από την έπαυλη του 'Neymarpalooza'. Η κυρία που ακολουθεί φορά και το βραχιολάκι, για το οποίο διάβασες.

Oι άνθρωποι του Νεϊμάρ αρνούνται μέχρι και σήμερα τα πάντα. Ο δικηγόρος του δήλωσε στο AFP ότι “ένα πρακτορείο μοντέλων διοργανώνει το πάρτι. Εμείς δεν έχουμε την παραμικρή ενημέρωση”. Λίγη ώρα μετά το Agencia Fabrica έκανε γνωστό πως 'εμείς διοργανώσαμε και παράγαμε το event της Πρωτοχρονιάς στο Ρίο ντε Τζανέιρο, παρουσία 150 καλεσμένων, τηρώντας τους κανόνες προστασίας της υγείας'.

News 24/7

24MEDIA NETWORK