Ο Νεϊμαρ μετάνιωσε ήδη που διάλεξε... Παρί!

Η Παρί Σεν Ζερμέν έδωσε 222.000.000 ευρώ για να να τον κάνει δικό της όμως ο Νεϊμάρ δεν περνάει καλά στη νέα του ομάδα. Και το εκμυστηρεύτηκε σε πρώην συμπαίκτες του!

Brazil's Neymar reacts during a 2018 World Cup qualifying soccer match against Ecuador in Porto Alegre, Brazil, Thursday, Aug. 31, 2017. (AP Photo/Andre Penner)
Brazil's Neymar reacts during a 2018 World Cup qualifying soccer match against Ecuador in Porto Alegre, Brazil, Thursday, Aug. 31, 2017. (AP Photo/Andre Penner) AP PHOTO/ANDRE PENNER

Έχει ξεκινήσει άκρως εντυπωσιακά με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, βγάζει έναν... σκασμό λεφτά και όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης παραδέχεται την αξία του, παρόλα αυτά ο ίδιος δεν δείχνει να το διασκεδάζει.

Η αναφορά είναι για το Νεϊμάρ, με τον 25χρονο σούπερ σταρ να έχει ήδη μετανιώσει για την επιλογή του να μετακομίσει από την Βαρκελώνη στο Παρίσι όπως αποκάλυψε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Radio Onda Cero" ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος Μαρσέλο Μπέτσλερ.

"Ο Νεϊμάρ αποκάλυψε στον Πικέ και στον Λουίς Σουάρες πως μετάνιωσε που υπέγραψε με την Παρί.

Υπάρχουν παίκτες που έχουν μεγάλο ειδικό βάρος στην ομάδα, όπως οι Καβάνι και Ντι Μαρία, στους οποίους έχει κάνει έκπληξη η συμπεριφορά του Νεϊμάρ αυτούς τους πρώτους μήνες.

Η σχέση που έχει με τον Έμερι δεν είναι καλή όπως επίσης και η σχέση του με συμπαίκτες του. Πάντως η Παρί το έχει ξεκαθαρίσει: θα φύγουν όλοι εκτός απ΄τον Νεϊμάρ", δήλωσε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK