Ο Νεϊμάρ προσπάθησε να επηρεάσει ψυχολογικά τον Σομποσλάι πριν εκτελέσει το πέναλτι για το 2-2 στο Λειψία - Παρί

Η Λειψία απέσπασε στο 90+2' τον βαθμό της ισοφάρισης κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν (2-2), χάρη στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Σομποσλάι, ο οποίος αποκάλυψε τη στιχομυθία που είχε με τον Νεϊμάρ και την προσπάθεια του Βραζιλιάνου να τον επηρεάσει ψυχολογικά.

Ο Νεϊμάρ προσπάθησε να επηρεάσει ψυχολογικά τον Σομποσλάι πριν εκτελέσει το πέναλτι για το 2-2 στο Λειψία - Παρί
© 2021 MICHAEL SOHN / AP IMAGES

Όλα έδειχναν πως η Παρί Σεν Ζερμέν θα έφευγε με το τρίποντο κόντρα στη Λειψία, ωστόσο τελικά οι "ταύροι" πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας στο 90+2', έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντομινίκ Σομποσλάι. Συγκεκριμένα, ο Ασράφ Χακίμι έκανε ένα άτσαλο μαρκάρισμα, καβάλησε τον αντίπαλό του και τον πάτησε στην πλάτη, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα.

Ο Ουκρανός μέσος του γερμανικού συλλόγου είχε μία σύντομη στιχομυθία με τον Νεϊμάρ λίγο πριν εκτελέσει το πέναλτι. Όπως ο ίδιος αποκάλυψε, ο Βραζιλιάνος σταρ των Παριζιάνων τον ρώτησε αν είναι σίγουρος πως θα ευστοχήσει, προσπαθώντας να τον επηρεάσει να "σπάσει" το ηθικό του. Ωστόσο, ο Σομποσλάι δεν πτοήθηκε, αλλά απάντησε πως δεν αστοχεί ποτέ και εκτελώντας τον Ντοναρούμα από τα 11 βήματα, έγραψε το 2-2, χαρίζοντας στη Λειψία τον πρώτο της βαθμό στη φάση των ομίλων του Champions League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK