Ο Νεϊμάρ έκανε σαν κακομαθημένος νεόπλουτος σε παίκτη της Σέλτικ!

Ο Νεϊμάρ κατάφερε να γίνει ακόμα πιο... αντιπαθητικός, αφού όχι μόνο αρνήθηκε να δώσει το χέρι του σε 18χρονο παίκτη της Σέλτικ, αλλά τον ειρωνεύτηκε ως... κακομαθημένος νεόπλουτος (VIDEOS).

Ο Νεϊμάρ έκανε σαν κακομαθημένος νεόπλουτος σε παίκτη της Σέλτικ!

Το καλοκαίρι η μεταγραφή του προκάλεσε το κοινό αίσθημα, αφού η Παρί Σεν Ζερμέν ξόδεψε 222.000.000€ με σκοπό να τον... κλέψει από την Μπαρτσελόνα, ενώ ο ίδιος υπέγραψε πλουσιοπάροχο συμβόλαιο και έλαβε πριν υπογραφής που, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πλησιάζει τα 30.000.000€!

Ο Βραζιλιάνος έχει ξεκινήσει εκπληκτικά τη σεζόν με αποκορύφωμα την πεντάρα την Τρίτη κόντρα στην Σέλτικ στην Σκωτία ( είχε γκολ και ασίστ).

Βέβαια η συμπεριφορά του Νεϊμάρ με το τέλος του αγώνα ξένισε αρκετούς. Κατά τη διάρκεια του ματς έδειξε... τρία δάχτυλα στον 18χρονο Ράλστον ( το σκορ ήταν 0-3 εκείνη την ώρα), ενώ στο τέλος πήγε κοντά, δεν του έδωσε το χέρι και του έκλεισε ειρωνικά το μάτι!

Ευτυχώς ακόμα και οι συμπαίκτες του κατάλαβαν την γκάφα που πήγε να κάνει και τον... μάζεψαν, με τον Βεράτι να αγκαλιάζει στη συνέχεια τον πιτσιρικά δείχνοντας του τον απαιτούμενο σεβασμό.



News 24/7

24MEDIA NETWORK