Ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε και σόκαρε τους οπαδούς της Παρί με τα δάκρυά του στο φορείο!

Η Παρί Σεν Ζερμέν θριάμβευσε με 3-0 της Μαρσέιγ στο μεγάλο γαλλικό ντέρμπι όμως η νίκη της επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Νεϊμάρ που κινδυνεύει να χάσει το ματς-φωτιά με την Ρεάλ Μαδρίτης (PHOTOS).

Ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε και σόκαρε τους οπαδούς της Παρί με τα δάκρυά του στο φορείο!

Νίκη που δεν την ευχαριστήθηκε... Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην "μισητή" για αυτήν Μαρσέιγ επικρατώντας με 3-0 (σκόρερ οι Εμπαπέ, Ρολάντο με αυτογκόλ και Καβάνι) στο μεγάλο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής στη Ligue 1, όμως το φινάλε άφησε σε όλους μία γλυκόπικρη γεύση.

Αιτία ο τραυματισμός του Νεϊμάρ σε μία ανύποπτη φάση (πήγε να διεκδικήσει τη μπάλα από αντιπάλους του) στο 77ο λεπτό, με τον Βραζιλιάνο να αποχωρεί με φορείο αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του και την εικόνα με τον "μαρμαρωμένο" ιδιοκτήτη της Παρί Νασέρ Αλ Κελαϊφί να κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των social media.

Ακριβής πρόβλεψη δεν μπορεί να γίνει για το μέγεθος του τραυματισμού του, ωστόσο ακόμα και αν πρόκειται για διάστρεμμα (αρκετά πιθανό σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις) κινδυνεύει να χάσει το ματς της.. χρονιάς με την Ρεάλ στις 6 Μαρτίου, στον δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων για τους "16" του Champions League.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ:

Ντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK