Ο Νεϊμάρ τζογάρει την ώρα που οι συμπαίκτες του σηκώνουν κούπα

Με τι ασχολιόταν ο Νεϊμάρ την ώρα που οι συμπαίκτες του σήκωναν την κούπα του πρωταθλήματος, και τι τους έγραψε μετά το τέλος του ντέρμπι με την Μονακό; Οι απαντήσεις εντός κειμένου (PHOTO)!

Ο Νεϊμάρ τζογάρει την ώρα που οι συμπαίκτες του σηκώνουν κούπα
AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Η Παρί Σεν Ζερμέν, συνδύασε την επιστροφή της στο... Έβερεστ του γαλλικού πρωταθλήματος, με μια σπουδαία νίκη στο "Παρκ ντε Πρενς" με σκορ 7-1 κόντρα στην Μονακό, και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια 7η φορά στην ιστορία της.

Την ώρα, ωστόσο, που οι πρωτευουσιάνοι σκορπούσαν στους... επτά ανέμους την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο μεγάλος απών, Νεϊμάρ, που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας στην πατρίδα του την Βραζιλία, ήταν απασχολημένος με το να τζογάρει στο διαδίκτυο.

Ο 26χρονος άσος, "ανέβασε" μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία φαίνεται να έχει εστιάσει την προσοχή του στο πόκερ, και να ρίχνει κλεφτές ματιές στον αγώνα από μια τηλεόραση που διακρίνεται στο βάθος του δωματίου.

Βέβαια, μετά το σφύριγμα της λήξης που βρήκε τους συμπαίκτες του να πανηγυρίζουν το πρωτάθλημα, έκανε ξανά ένα... πέρασμα από το Instagram και έγραψε: "...θα ήθελα πολύ να είμαι κοντά σας παιδιά. Συγχαρητήρια! Πάμε Παρί..."

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΝΕΙΜΑΡ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK