Ο Νεϊμάρ ζήτησε κλαίγοντας να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα

Ο Νεϊμάρ το' χει εύκολο το κλάμα και σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα τα... δάκρυα του έχουν φτάσει στα ανώτερα κλιμάκια της Μπαρτσελόνα, δάκρυα μάλιστα που "παρακαλούν" για επιστροφή στην Καταλονία.

PSG's Neymar, right, challenges for the ball with Marseille's Hiroki Sakai, left, and Marseille's Florian Thauvin, during the League One soccer match between Marseille and Paris Saint-Germain, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Oct. 22, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
PSG's Neymar, right, challenges for the ball with Marseille's Hiroki Sakai, left, and Marseille's Florian Thauvin, during the League One soccer match between Marseille and Paris Saint-Germain, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Oct. 22, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Η απόφαση του Νεϊμάρ να φύγει από την Μπαρτσελόνα για τα χρήματα και για να γίνει το πρώτο... βιολί στην Παρί φαίνεται πως δεν έχει κάτσει καλά στον Βραζιλιάνο, καθώς καθημερινά πια κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν τον ποδοσφαιριστή να λέει στο περιβάλλον του πως έκανε λάθος επιλογή.

Οι σχέσεις του με τον Έμερι δεν είναι καλές, ενώ παράλληλα έχουν δημιουργηθεί θέματα και με συμπαίκτες αφού ο σούπερ σταρ του Παρισιού βρίσκεται... κλειδωμένος σε μια γυάλα που του έφτιαξε ο ιδιοκτήτης της νέας του ομάδας για να μην τον... πιάνει τίποτα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Marca" η πίεση και η νοσταλγία είναι τόσο έντονα για τον Νεϊμάρ, που φέρεται ο ποδοσφαιριστής να' χει κλάψει μπροστά στον Γιοσέπ Μαρία Μπαρτομέου παρακαλώντας τον να κάνει ό,τι είναι δυνατό για να σπάσει το συμβόλαιό του με την Παρί και να τον φέρει πίσω στην Μπαρτσελόνα.

Αυτά που ζητάει τώρα ο Νεϊμάρ είναι εξαιρετικά δύσκολα μια και τα 222.000.000 ευρώ της Παρί, ακόμη... καίνε τη μεταγραφική αγορά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK