Ο νέος Μπέκαμ των 100 εκατομμυρίων που έχει κολλήσει… πάγκο

Παρά τα πολλά χρήματα, ο παίκτης όχι μόνο δυσκολεύεται να γίνει «Μπέκαμ», αλλά και να «μπει» στα παπούτσια του Στέρλινγκ.

England's David Beckham plays against Slovakia during their international friendly soccer match at Wembley Stadium in London, Saturday, March 28, 2009.  (AP Photo/Sang Tan)
England's David Beckham plays against Slovakia during their international friendly soccer match at Wembley Stadium in London, Saturday, March 28, 2009. (AP Photo/Sang Tan) AP

Αρνητική τροπή φαίνεται να έχει πάρει η πορεία του Άγγλου εξτρέμ στο Μάντσεστερ, με τις συμμετοχές ως βασικός να έχουν μειωθεί, όπως επίσης και η εμπιστοσύνη του προπονητή.

Έχει ξεκινήσει σε 87 παιχνίδια για τον σύλλογο σε 110 συμμετοχές του με τα μπλε, πετυχαίνοντας μόλις 14 γκολ και προσθέτοντας άλλες 17 ασίστ στην πορεία. Παρόλα αυτά, ο Τζακ Γκρίλις έχει μία ακόμη ευκαιρία να το… γυρίσει.

Ο Γκουαρντιόλα αποκάλυψε τι πρέπει να δει από τον παίκτη αν θέλει να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα:

"Η φετινή σεζόν δεν ήταν όπως η περσινή, αλλά γίνεται όλο και καλύτερος. Αυτή τη σεζόν τον τελευταίο καιρό γίνεται καλύτερος και κοιτάμε μπροστά.

"Κάνει τα βήματα για να φτάσει στο καλύτερό του επίπεδο και τώρα ανταγωνίζεται παίκτες υψηλού επιπέδου. Πρέπει να απαιτήσει από τον εαυτό του να επιστρέψει εκεί που ήταν ειδικά την περασμένη σεζόν και όλο το διάστημα στη Βίλα. Ανυπομονώ να του δώσω λεπτά συμμετοχής".

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ απέχει μόλις λίγους μήνες από το να ορίσει την 23μελή αποστολή της Αγγλίας για το EURO 2024 στη Γερμανία - αν ο Γκρίλις θέλει να συμμετάσχει, η επιστροφή του στην 11άδα της Σίτι θα πρέπει να γίνει νωρίτερα, παρά αργότερα.

Διαβάστε περισσότερα

Τρελαμένος ο Μίλερ, προστάτεψε Τούχελ και έριξε κεραυνούς για τους συμπαίκτες του.

Τέλος, η Ρεάλ δεν έχει καθαρό αμυντικό, αλλά συνεχίζει να έχει την καλύτερη άμυνα στην Ισπανία

News 24/7

24MEDIA NETWORK