Ο νέος ΠΑΟΚ στα σκαριά: αποφασίστηκε ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν. Δύσκολα συνεχίζουν Στοχ και Νάτχο

Ζήσης Βρύζας και Άγγελος Αναστασιάδης είχαν μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση ενόψει της νέας χρονιάς. Τι αποφασίστηκε για την προετοιμασία και το ρόστερ.

Ο νέος ΠΑΟΚ στα σκαριά: αποφασίστηκε ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν. Δύσκολα συνεχίζουν Στοχ και Νάτχο

Ακόμη υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι την έναρξη της σεζόν, ήδη όμως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν αφήνουν να περάσει μέρα. Το απόγευμα της Παρασκευής συναντήθηκαν στην Τούμπα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας με τον Άγγελο Αναστασιάδη, τους συνεργάτες του, και στελέχη της ομάδας προκειμένου να συζητηθούν σημαντικά θέματα, όπως η προετοιμασία, το ρόστερ, αλλά και η επίσημη παρουσίαση του Έλληνα τεχνικού.

Σχετικά με την προετοιμασία που θα διεξαχθεί στο Άρνεμ της Ολλανδίας, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κατέληξαν στις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των φιλικών, για το οποίο θα υπάρξουν το Σάββατο από την ΠΑΕ.

Ένα από τα βασικά θέματα της συνάντησης ήταν οι ποδοσφαιριστές που υπήρχαν στο υπάρχον ρόστερ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αποφασίστηκε ποιοι θα συνεχίσουν και ποιοι θα αποχωρήσουν. Μάλιστα ο Ζήσης Βρύζας εξήγησε στον Άγγελο τις δυσκολίες που υπάρχουν στις περιπτώσεις των Στοχ και Νάτχο.

Επίσης, αναφέρθηκαν στις ανανεώσεις συμβολαίων των Κλάους και Γλύκου που βρίσκεται στα άμεσα πλάνα της ΠΑΕ.

Τέλος, αποφασίστηκαν οι ρόλοι που θα έχουν στο τιμ οι συνεργάτες του Άγγελου Αναστασιάδη, αλλά και ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδα να ανακοινωθεί και επίσημα ο Έλληνας τεχνικός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK