Ο νέος προπονητής της Άρσεναλ δεν μιλάει καλά αγγλικά!

Το φαβορί καταποντίστηκε, τα προγνωστικά ανατράπηκαν και η Άρσεναλ βρήκε αλλού το διάδοχο του Αρσέν Βενγκέρ για την τεχνική ηγεσία. Παρόλο που ούτε... lower διαθέτει.

PSG head coach Unai Emery looks on at the start of his League One soccer match between Caen and Paris Saint-Germain at the Michel d'Ornano stadium in Caen, western France, Saturday, May 19, 2018. This is his last match with the PSG team. German coach Thomas Tuchel will replace him for the next season. (AP Photo/David Vincent)
Ουνάι Έμερι AP PHOTO/DAVID VINCENT

Από το πλούσιο βιογραφικό του λείπει κάτι σημαντικό: οι ξένες γλώσσες.

Μολονότι πάντως δεν μιλάει καλά αγγλικά, ο Ουνάι Έμερι είναι αυτός που θα πάρει τη σκυτάλη στην τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ και όχι ο Μικέλ Αρτέτα.

Ο τελευταίος ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Έλα όμως που τα δεδομένα ανατράπηκαν τις τελευταίες ώρες. Τόσο που ο πρώην προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν ταξίδεψε στο Λονδίνο για να κλείσει η δουλειά.

Από τους πρωταθλητές Γαλλίας ο Έμερι έφυγε με πέντε εγχώριους τίτλους, αλλά και μ' ένα βάρος στις πλάτες του: τις διαδοχικές αποτυχίες στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ευτυχώς γι' αυτόν η Άρσεναλ παίζει στο Europa League. Το οποίο είναι πιθανό να κατακτήσει για τέταρτη φορά - οι τρεις προηγούμενες με τη Σεβίλλη!

Την είδηση αποκάλυψε πρώτος απ' όλους ο ρεπόρτερ της Άρσεναλ στο BBC.

News 24/7

24MEDIA NETWORK