Ο νέος προπονητής του Γουακάσο

Η Γρανάδα του... δικού μας Μουμπάρακ Γουακάσο δεν τα πάει και πολύ καλά, με την ισπανική ομάδα να βρίσκεται ήδη στη ζώνη του υποβιβασμού. Πλέον όμως έχει να υποδείξει έναν... άσο στο μανίκι, κάνοντας τα αποκαλυπτήρια του νέου προπονητή, με την επιλογή της να προκαλεί πληθώρα αντιδράσεων.

Former Arsenal's player Tony Adams reacts as he is being presented to the fans before the start of English Premier League soccer match between Arsenal and Queens Park Rangers at Emirates Stadium, London, Saturday, Dec. 31, 2011. (AP Photo/Sang Tan)
Former Arsenal's player Tony Adams reacts as he is being presented to the fans before the start of English Premier League soccer match between Arsenal and Queens Park Rangers at Emirates Stadium, London, Saturday, Dec. 31, 2011. (AP Photo/Sang Tan) AP

Η Γρανάδα δεν τα πάει και... τόσο καλά στην La Liga, με την ισπανική ομάδα να βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, απέχοντας επτά βαθμούς από την... ασφαλή ζώνη.

Ο Λούκας Αλκαράθ αποφασίστηκε να αποχωρήσει από το τιμόνι της ομάδας και ο αντικαταστάτης του που παρουσιάστηκε την Τρίτη (11/4) στον κόσμο της ομάδας, έχει προκαλέσει πληθώρα αποφάσεων. Ο λόγος για τον Τόνι Άνταμς, πρώην παίκτη της Άρσεναλ, που ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τους Ισπανούς.

Το περίεργο με τον Άγγλο; Η όχι τόσο... πλούσια προπονητική του καριέρα, αφού ο Άνταμς έχει αναλάβει μόλις τέσσερις ομάδες στην μέχρι τώρα πορεία του. Το 2003-04 ανέλαβε την Γουικόμπ Γουόντερερς, το 2008-09 την Πόρτσμουθ, το 2010-11 πήγε στο Αζερμπαϊτζάν για την Καμπάλα και σήμερα, επτά χρόνια μετά ανέλαβε την ουραγό της βαθμολογίας, Γρανάδα.

Το σκεπτικό των ανθρώπων του ισπανικού συλλόγου άγνωστο, καθώς ο Άνταμς έχει να ανέβει ένα βουνό για να καταφέρει να διεκδικήσει την παραμονή στη La Liga, μία αποστολή που ίσως να χρειαζόταν έναν άνθρωπο με παραπάνω πείρα στους πάγκους.

Που ξέρετε; Μπορεί ο Άνταμς να... αναστήσει την παρέα του Γουακάσο και να φέρουν εις πέρας αυτή τη πολύ δύσκολη αποστολή.

Photo credits: AP Photo/Sang Tan

News 24/7

24MEDIA NETWORK