Ο νέος προπονητής του Μιλιβόγεβιτς έχει φάει τα γήπεδα... με το κουτάλι

Η Κρίσταλ Πάλας επέλεξε... εμπειρία μετά τη λύση της συνεργασίας της με τον Φρανκ Ντε Μπουρ και ήρθε σε συμφωνία με τον Ρόι Χόντσον, προσφέροντάς του και χρυσό μπόνους!

Ο νέος προπονητής του Μιλιβόγεβιτς έχει φάει τα γήπεδα... με το κουτάλι

Ο Ρόι Χόντσον δεν είναι σε καμία περίπτωση προπονητής που περνάει απαρατήρητος, είτε τον εκτιμάς για τις προπονητικές του ικανότητες είτε όχι, καθώς μετράει ήδη 40 χρόνια προπονητικής καριέρας όπου έχει κάτσει ήδη σε πάγκους 20 διαφορετικών ομάδων!

Μετράει ώρες πάντως από το να κάνει τις ομάδες του... 21, αφού όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, αυτός είναι που πήρε το χρίσμα από τους ανθρώπους της Κρίσταλ Πάλας για να διαδεχτεί τον Φρανκ Ντε Μπουρ στην τεχνική ηγεσία μετά από μόλις 77 ημέρες παραμονής του Ολλανδού στο τιμόνι.

England soccer team coach Roy Hodgson speaks during a press conference in Chantilly, France, Tuesday, June 28, 2016. Hodgson resigned after England's soccer team was knocked out of the Euro 2016 by Iceland in a round of 16 match on Monday. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
England soccer team coach Roy Hodgson speaks during a press conference in Chantilly, France, Tuesday, June 28, 2016. Hodgson resigned after England's soccer team was knocked out of the Euro 2016 by Iceland in a round of 16 match on Monday. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Τα ρεπορτάζ από το Νησί αναφέρουν πως ο 70χρονος τεχνικός έχει ήδη συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο και θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στο "Σέλχαρστ Παρκ" την Τετάρτη, ενώ σε περίπτωση που καταφέρει και κρατήσει την Πάλας στην Premier League (είναι στην 19η θέση με τέσσερις ήττες στα πρώτα τέσσερα ματς) θα κερδίσει μπόνους 1.000.000 λιρών!

Ουσιαστικά ο Χόντσον επιστρέφει στη δράση μετά από έναν χρόνο και την τραγική παρουσία του στο Euro 2016 με την εθνική Αγγλίας (αποκλεισμός από Ισλανδία) ενώ η τελευταία του δουλειά σε συλλογικό επίπεδο ήταν με την Γουέστ Μπρομ το 2012, πριν αναλάβει τα "τρία λιοντάρια".

Ο νέος προπονητής του Λούκα Μιλιβόγεβιτς θα έχει πάντως δύσκολη δουλειά με το... καλημέρα καθώς μετά το εντός έδρας ματς με την Σαουθάμπτον το ερχόμενο Σάββατο (16/9), ακολουθούν δύο ταξίδια στο Μάντστεστερ για τα ματς με Σίτι και Γιουνάιτεντ καθώς και το μίνι λονδρέζικο ντέρμπι με την πρωταθλήτρια Τσέλσι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK