Ο Νίκλας έριξε τη μπουνιά για χάρη της σέξι Φιλίν

Καταδικαστέα η πράξη του Νίκλας Μπέντνερ να χτυπήσει και να σπάσει το σαγόνι ενός οδηγού ταξί στη Δανία, ωστόσο μετά από αρκετό καιρό διαβάσαμε και μία άλλη εκδοχή του άγριου σκηνικού με πρωταγωνίστρια την όμορφη σύντροφο του στράικερ, Φιλίν Ρόεπστροφ (PHOTOS).

Ο Νίκλας έριξε τη μπουνιά για χάρη της σέξι Φιλίν

Βγήκε μπροστά η σύντροφος του Νίκλας Μπέντνερ, Φιλίν Ρόεπστροφ, για να προστατέψει τον καλό της από τα... πυρά που δέχεται τις τελευταίες ημέρες, έπειτα από το επεισόδιο που είχε με έναν οδηγό ταξί στην Κοπεγχάγη.

Ο Δανός στράικερ ζήτησε επισήμως συγγνώμη που χτύπησε και έσπασε το σαγόνι του ταξιτζή, ωστόσο η Φιλίν με ανάρτηση της στο Instagram μοιράστηκε με τον κόσμο τη δική της εκδοχή για τα γεγονότα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την όμορφη κυρία ο Μπέντνερ βρισκόταν σε νόμιμκη άμυνα τη στιγμή που χτύπησε τον οδηγό. Κι αυτό γιατί νωρίτερα εκείνος έβρισε το ζευγάρι και πέταξε πάνω της ένα μπουκάλι, χωρίς όμως να την πετύχει. Όταν αργότερα κατευθύνθηκε προς τα πάνω τους, η Φιλίν γράφει ότι άντρας της έπρεπε να αντιδράσει κι έτσι ήρθε το χτύπημα.

Στο κείμενό της η κυρία τονίζει, επίσης, ότι ο οδηγός τους έκανε... βόλτες για να τους χρεώσει παραπάνω χρήματα κι όταν του το ανέφεραν εκείνος "τρελάθηκε" και άρχισε να τους βρίζει, ενώ ακολούθησε και η επίθεση.

Όπως και να έχει, πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπέντνερ μπλέκει εκτός γηπέδου και λογικό είναι να πέφτει όλο το βάρος πάνω του!

Η ΚΥΡΙΑ ΡΟΕΠΣΤΡΟΦ

News 24/7

24MEDIA NETWORK