Ο'Νιλ ή Πιρς προτείνει ο Λίνεκερ

Ο Σβεν Γκόραν Ερικσον κέρδισε χρόνο μετά την εντυπωσιακή νίκη της Εθνικής Αγγλίας επί της Αργεντινής το Σάββατο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα σενάρια για αντικατάσταση του Σουηδού τεχνικού σταμάτησαν.

Ο'Νιλ ή Πιρς προτείνει ο Λίνεκερ
Ο Σβεν Γκόραν Ερικσον κέρδισε χρόνο μετά την εντυπωσιακή νίκη της Εθνικής Αγγλίας επί της Αργεντινής το Σάββατο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα σενάρια για αντικατάσταση του Σουηδού τεχνικού σταμάτησαν. Μόλις μία μέρα μετά, ο Γκάρι Λινέκερ κάνει τη δική του πρόταση: Να αναλάβει τις τύχες των «Λιονταριών» ο Μάρτιν Ο’ Νιλ.

Σε άρθρο στην Sunday Telegraph η παλιά δόξα του αγγλικού ποδοσφαίρου σημειώνει χαρακτηριστικά: « Δεν ξέρω αν ο Ο Νιλ ενδιαφέρεται αυτή τη στιγμή για δουλειά αλλά μπορώ να πω ότι είναι κατάλληλος για τη θέση. Σαν παίκτης αγωνίστηκε στο πιο υψηλό επίπεδο, ενώ σαν προπονητής έχει ραγδαία εξέλιξη.»

O Λίνεκερ έχει και εναλλακτική λύση στο μυαλό του σε περίπτωση που ο πρώην τεχνικός της Σέλτικ δεν είναι διαθέσιμος. Η επόμενη επιλογή του πρώην άσου της Τότεναμ, είναι ο Στιούαρτ Πιρς, παλιός συμπαίκτης του Λίνεκερ στην Εθνική Αγγλίας. « Για τη θέση του προπονητή, χρειαζόμαστε έναν παίκτη που να μην εμπνέει ούτε φόβο, ούτε σεβασμό. Κάποιον σαν τον Μουρίνιο ή τον Φέργκιοσον. Ο Στιούαρτ έχει αυτό το στοιχείο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Λίνεκερ.

Το συμβόλαιο του Ερικσον με την αγγλική ομοσπονδία τελειώνει το 2008 αλλά υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν ότι ο Σουηδός θα παραιτηθεί μετά το τέλος του Μουντιάλ του 2006.

News 24/7

24MEDIA NETWORK