"O Νίνης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019"

Η Μαλίν φέρεται να έχει ζητήσει τη λύση του συμβολαίου του Σωτήρη Νίνη αλλά ο ατζέντης του Πασχάλης Τουντούρης γράφει με νόημα ότι ο πελάτης του έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019.

"O Νίνης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019"

Ο Σωτήρης Νίνης θα περάσει το κατώφλι του χειρουργείου για να απαλλαχθεί από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί τους δύο τελευταίους μήνες και να επανέλθει στα γήπεδα πιο δυνατός.

Παράλληλα, ο μάνατζέρ του Πασχάλης Τουντούρης έγραψε την Δευτέρα στο προσωπικό του λογαριασμό στο faceboοκ ότι ο πελάτης του έχει συμβόλαιο με τη Μαλίν μέχρι το 2019 "απαντώντας" κατ' αυτόν τον τρόπο στα δημοσιεύματα ότι η ομάδα ζήτησε από τον Νίνη τη λύση του συμβολαίου.

Από το ίδιο ποστ μαθαίνουμε ότι η αποκατάσταση του Ελληνα παίκτη θα κρατήσει από 4 έως 6 εβδομάδες κάτι που σημαίνει ότι μέχρι τις αρχές του Ιούλη θα είναι απολύτως έτοιμος να επανέλθει σε πλήρη αγωνιστική δράση.

Τα βελγικά ρεπορτάζ πάντως επιμένουν ότι ο Νίνης δεν υπολογίζεται και είναι μεταξύ των 6 κομμένων ποδοσφαιριστών του ρόστερ. Προφανώς ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού δεν έχει την τύχη του Κολοβού που ανανέωσε αμέσως μετά το σοβαρό τραυματισμό του (χιαστός).

News 24/7

24MEDIA NETWORK