Ο Νταβίντ Λουίζ υπέγραψε και έγινε ο... πιο ακριβός αμυντικός της ιστορίας

Ολοκληρώθηκε η ακριβότερη μεταγραφή αμυντικού στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου: αυτή του Νταβίντ Λουίζ από την Τσέλσι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Αμφότερες οι ομάδες ανακοίνωσαν τη συμφωνία.

Ο Νταβίντ Λουίζ υπέγραψε και έγινε ο... πιο ακριβός αμυντικός της ιστορίας

Οι Άραβες εντυπωσίασαν ξανά, καθώς σκόρπισαν περισσότερα από 60 εκατ. ευρώ για ν' αποκτήσουν από τους "μπλε" τον πολυσύνθετο Βραζιλιάνο άσο, ο οποίος είναι στόπερ, αλλά ενίοτε αγωνίζεται και ως αμυντικός χαφ.

Άνθρωποι των πρωταθλητών Γαλλίας βρέθηκαν στο Σάο Πάουλο για να φιξάρουν τις τελευταίες λεπτομέρειες. Ο αθλητικός διευθυντής Λετάν για τα στοιχεία που αφορούσαν το συμβόλαιο του 27χρονου ποδοσφαιριστή και ο γιατρός Ρολάν για τις εξετάσεις, το τελευταίο εμπόδιο πριν από την οριστική συμφωνία.

Τα πάντα κύλησαν ομαλά και ο Νταβίντ Λουίζ είναι, πλέον, ο αμυντικός που κόστισε πιο ακριβά από οποιονδήποτε άλλον. Περισσότερο και από τον μελλοντικό συμπαίκτη του Τιάγκο Σίλβα από τη Μίλαν, για τον οποίο η γαλλική ομάδα έδωσε 43 εκατ.

Πέρυσι δε τέτοια εποχή πλήρωσε άλλα 40 εκατ. για τον Μαρκίνιος από τη Ρόμα. Μια πρόσθεση αρκεί για να αντιληφθεί κανείς πως 150 εκατ. ευρώ η Παρί έβγαλε από τα ταμεία της μόνο για στόπερ! Το φυσάει το χρήμα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK