O Ντε Χέα είπε... απαγορευμένη λέξη πριν δώσει υπόσχεση!

Ο Νταβίντ Ντε Χέα ήταν από τους Ισπανούς που απογοήτευσε πάρα πολύ στο Μουντιάλ της Ρωσίας όμως έστειλε μήνυμα για την επόμενη ημέρα μέσα από ένα... αθυρόστομο ποστάρισμα.

Spain goalkeeper David De Gea, center, and Spain's Andres Iniesta, left, react after Morocco's Khalid Boutaib, background right, scores the opening goal during the group B match between Spain and Morocco at the 2018 soccer World Cup at the Kaliningrad Stadium in Kaliningrad, Russia, Monday, June 25, 2018. (AP Photo/Czarek Sokolowski)
Spain goalkeeper David De Gea, center, and Spain's Andres Iniesta, left, react after Morocco's Khalid Boutaib, background right, scores the opening goal during the group B match between Spain and Morocco at the 2018 soccer World Cup at the Kaliningrad Stadium in Kaliningrad, Russia, Monday, June 25, 2018. (AP Photo/Czarek Sokolowski) AP IMAGE

Μετά από τρεις σερί ονειρεμένες παρουσίες σε τελικά μεγάλων διοργανώσεων που έκανε το απόλυτο κατακτώντας 2 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και 1 Παγκόσμιο Κύπελλο, τώρα είναι η σειρά της Ισπανίας να δει την σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού μετρώντας ισάριθμες συνεχόμενες αποτυχίες.

Στο Μουντιάλ του 2014 αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων, πριν απο δύο χρόνια αποκλείστηκε στη φάση των "16" του Euro από την Ιταλία ενώ τώρα έπεσε θύμα έκπληξης, καθώς αποκλείστηκε στους "16" του Μουντιάλ απο την διοργανώτρια Ρωσία, χάνοντας στη διαδικασία των πέναλτι.

Ένας από τους παίκτες της "φούρια ρόχα" που πήρε το περισσότερο... ανάθεμα για τον αποκλεισμό ήταν ο Νταβίντ Ντε Χέα, και αυτό γιατί οι εμφανίσεις του δεν θύμισαν σε τίποτα τον σούπερ κίπερ που θαυμάζουν όλοι με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον πανύψηλο γκολκίπερ να βλέπει να "γράφει" σχεδόν κάθε σουτ που έγινε και είχε κατεύθυνση προς την εστία του!

Αναμφίβολα, το σοκ ήταν μεγάλο για τον Ντε Χέα, ο οποίος δεν τα έβαλε πάντως κάτω και μετά από τα γερά χτυπήματα που δέχτηκε στο στομάχι, βρήκε τη δύναμη να εκφράσει τα συναισθήματά του μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Instagram. Kαι το έκανε με δυναμικό τρόπο:

"Για όσους μας υποστήριξαν, μας εκαναν κριτική με σεβασμό και υπέφεραν μαζί μας, ευχαριστώ. Γαμ@@@καμε αλλά θα σηκωθούμε και πάλι και δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ", έγραψε ο 27χρονος κίπερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK