Ο Ντε Λιχτ δίνει την απάντηση στην... υστερία των χαρτιών υγείας

Ο Ματάις Ντε Λιχτ #μένει_σπίτι και μέσω ενός video στο instagram δίνει μια απάντηση για τον τρόπο αξιοποίησης του χαρτιού υγείας, ειδικά όταν υπάρχει σε αφθονία.

Ντε Λιχτ και Μοράτα διεκδικούν την μπάλα υπό το βλέμμα του Μπονούτσι, στην αναμέτρηση Γιουβέντους - Ατλέτικο στο 'Allianz Stadium' στο Τορίνο, για το Group D του Champions League στις 26 Νοεμβρίου 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ντε Λιχτ και Μοράτα διεκδικούν την μπάλα υπό το βλέμμα του Μπονούτσι, στην αναμέτρηση Γιουβέντους - Ατλέτικο στο 'Allianz Stadium' στο Τορίνο, για το Group D του Champions League στις 26 Νοεμβρίου 2019. AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Ελλάδα, με μια σειρά από μέτρα να εφαρμόζονται προκειμένου να αποφευχθεί η μαζική εξάπλωση του κορονοϊού, που θα είχε ως αποτέλεσμα την κατάρρευση του συστήματος υγείας. Δεν αντιμετωπίζουν όλοι με την δέουσα σοβαρότητα την κατάσταση και καταφεύγουν είτε στις παραλίες, είτε στα σούπερ μάρκετ αδειάζοντας τα ράφια. Με μια από τις... αγαπημένες αγορές τους να είναι να τα χαρτιά υγείας.

Και την στιγμή που αρκετοί απορούν πώς αυτή η επιλογή μπορεί να είναι ένας τρόπος προφύλαξης/αντίστασης στον κορονοϊό, ο Ματάις Ντε Λιχτ δίνει την απάντηση. Πρόκειται για μια λύση αξιοποίησης του χρόνου για όλους όσους πειθαρχούν στην προτροπή της κυβέρνησης και του παγκόσμιου οργανισμού υγείας για να μείνουν σπίτι. Αυτό κάνει και ο Ολλανδός στόπερ της Γιουβέντους.

Μένει στο σπίτι, φοράει την φανέλα της ομάδας του, αθλητικά παπούτσια. Καθαρίζει με αντισηπτικό τα χέρια του και μας δείχνει με ένα video μέσω instagram γιατί είναι πραγματικά ωφέλιμο να αδειάσουμε τα ράφια των σούπερ μάρκετ με τα χαρτιά υγείας...

Θα κατακτήσει το νταμπλ ο Ολυμπιακός; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK