Μία αποβολή της Λίβερπουλ έφερε... πεντάρα για την Σίτι!

Η αποβολή του Μανέ στο 37' μετέτρεψε σε περίπατο για τη Σίτι το ντέρμπι με την Λίβερπουλ, με τους παίκτες του Γκουαρδιόλα να θριαμβεύουν με 5-0 απέναντι στους "reds" του Κλοπ (VIDEO).

Manchester City's Gabriel Jesus, center, celebrates after scoring his side's 2nd goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 9, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Gabriel Jesus, center, celebrates after scoring his side's 2nd goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 9, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Λίβερπουλ έδειχνε λίγο πιο απειλητική έναντι της Μάντσεστερ Σίτι στο ξεκίνημα του ντέρμπι των δύο ομάδων για την 4η αγωνιστική της Premier League, όμως η ομάδα του Γκουαρδιόλα ήταν εκείνη που βρήκε πρώτη δίχτυα.

"Δράστης" ο Σέρχιο Αγκουέρο στο 25ο λεπτό ο οποίος απέφυγε τον Μινιολέ και πλάσαρε εύστοχα σε κενή εστία μέσα από την περιοχή, με το μισό -και παραπάνω ίσως- γκολ να ανήκει πάντως στον δημιουργό Ντε Μπράινε, που έβγαλε τον "Κουν" σε θέση βολής με εκπληκτική κάθετη πάσα που "τρύπησε" όλη την άμυνα της Λίβερπουλ!

Μία αποβολή της Λίβερπουλ έφερε... πεντάρα για την Σίτι!

Τα χειρότερα όμως για τους "κόκκινους" του Γιούργκεν Κλοπ ήταν μπροστά τους. Ο Σαντιό Μανέ είδε απευθείας κόκκινη κάρτα στο 37' καθώς σε διεκδίκηση της μπάλας μαζί με τον Έντερσον βρήκε με το πόδι στο κεφάλι τον κίπερ της Σίτι (έμεινε στο έδαφος για οκτώ ολόκληρα λεπτά πριν αποχωρήσει με φορείο και επέστρεψε λίγο πριν το φινάλε για να δει τα τελευταία λεπτά), και από εκεί και πέρα η Λίβερπουλ των 10 παικτών κατέρρευσε...

Η Σίτι πήρε τον απόλυτο έλεγχο, έβαλε την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ μέσα στα καρέ της και το φινάλε την βρήκε να θριαμβεύει με 5-0 χάρη σε γκολ των Ζεζούς και Σανέ (δύο έκαστος) και να σκαρφαλώνει (έστω και προσωρινά) στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 5-0

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

News 24/7

24MEDIA NETWORK