Ο Ντε Μπρόινε πήγε για F1 και έκανε μεγάλη αποκάλυψη για το come back του

Στο Άμπου Ντάμπι προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την Grand Prix της F1 βρέθηκε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε και αποκάλυψε πως δεν θα αργήσει η επιστροφή του στη δράση.

Ο Ντε Μπρόινε πήγε για F1 και έκανε μεγάλη αποκάλυψη για το come back του
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε με το τρόπαιο του Champions League AP

Εκτός δράσης από την αρχή της σεζόν λόγω τραυματισμού που έχει υποστεί στον ιγνυακό τένοντα βρίσκεται ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο του χρόνο και επισκέφθηκε το Άμπου Ντάμπι προκειμένου να παρακολουθήσει το Grand Prix της F1.

Έκει, ο Βέλγος σταρ της Μάντσεστερ Σίτι δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί από τους δημοσιογράφους για την αποκατάστασή του και την επιστροφή του στη δράση λέγοντας πως, αν όλα πάνε καλά με την αποκατάστασή του, θα επιστρέψει στη δράση στις αρχές του 2024.

"...Η αποκατάστασή μου πάει καλά μέχρι στιγμής. Έχουμε λίγο δρόμο ακόμα αλλά θα είμαστε εκεί. Ελπίζω πως θα επανέλθω λίγο μετά την έναρξη της νέας χρονιάς αν όλα πάνε καλά..."

Θυμίζουμε πως ο Ντε Μπρόινε βρίσκεται στην Σίτι από το καλοκαίρι του 2015 με το συμβόλαιο του να εκπνέει το 2025, χωρίς, προς το παρόν, να έχουν γίνει συζητήσεις για την ανανέωσή του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο Αντσελότι περιμένει την επιστροφή του αντι-Κουρτουά και πιέζει για την παραμονή του

Ο Φάτι άφησε για λίγο τα γήπεδα και έπιασε τα θρανία για χάρη της Μπράιτον

Ο αρχιτέκτονας Έμερι έχει απογειώσει την Άστον Βίλα και οι "Μεγάλοι" της Premier League ανησυχούν

News 24/7

24MEDIA NETWORK