Ο Ντε Ρόσι είδε ματς στο πέταλο της Ρόμα και δεν του μίλησε κανείς

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι επέστρεψε στη Ρόμα. Ως ultra, να φωνάζει συνθήματα στο ντέρμπι με την Λάτσιο, μέσα από την curva sud. Κανείς από τους χιλιάδες 'τζαλορόσι' οπαδούς δεν του έδωσε σημασία.

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι με τη φανέλα της Ρόμα σε αναμέτρηση κόντρα στην Τότεναμ, για το International Champions Cup τον Ιούλιο του 2018, στο San Diego. (AP Photo/Gregory Bull)
Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι με τη φανέλα της Ρόμα σε αναμέτρηση κόντρα στην Τότεναμ, για το International Champions Cup τον Ιούλιο του 2018, στο San Diego. AP PHOTO/GREGORY BULL

Στις 26 Μαΐου του 2019, ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι φόρεσε για 616η και τελευταία φορά την φανέλα της Ρόμα. Οι σκηνές που ακολούθησαν στο Olimpico της Ρώμης για το αντίο του αρχηγού ήταν εξόχως συγκινητικές. Η Μπόκα Τζούνιορς του έδωσε την ευκαιρία να ζήσει κάτι διαφορετικό, από αυτό που γνώριζε για μια ολόκληρη ζωή ως παίκτης της Ρόμα. Ο Ιταλός χαφ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τον φημισμένο σύλλογο της Αργεντινής και στις 6 Ιανουαρίου αποχώρησε. Αυτή τη φορά δεν είχε καμία διάθεση να συνεχίσει το ποδόσφαιρο, έτσι αποφάσισε να αποσυρθεί. 

Φυσικά, οι δεσμοί του με την Ρόμα παραμένουν άρρηκτοι. Δεν θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς, καθώς ποτέ δεν έπαψε να αποτελεί ένα λατρεμένο παιδί του σκληρού πυρήνα των φίλων της ομάδας. Ένα δικό τους παιδί, ένα παιδί της Τριγκόρια. Την Κυριακή (26/01) στο Olimpico διεξήχθη το ντέρμπι της αιώνιας πόλης. Με τυπικά γηπεδούχο την Ρόμα και φιλοξενούμενη την Λάτσιο. Μια σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων, από την οποία δεν θα μπορούσε ποτέ να λείπει ο Ντε Ρόσι.

Γίνεται να βρέθηκε στο γήπεδο και να μην τον αναγνώρισε κανείς; Γίνεται. Ακόμη κι αν ο άλλοτε αρχηγός της Ρόμα βρέθηκε στην Curva Sud, ανάμεσα σε χιλιάδες ανθρώπους που συνήθιζαν να τον αποθεώνουν για 17 ολόκληρα χρόνια! Ο Ντε Ρόσι το κατάφερε και αυτό με την μέθοδο της... μεταμφίεσης. Το απόκαλυψε η σύζυγος του μέσω instagram.

"Αυτό συμβαίνει όταν ο σύζυγος σου αποφασίζει να εισχωρήσει στην κερκίδα για να μάθει τι θα γίνει στο ντέρμπι. Χάσαμε ένα ολόκληρο απόγευμα με μια ώρα μακιγιάζ, τραυματίσαμε τα παιδιά αλλά ήταν χαρούμενος σαν μικρό παιδί. Σε αγαπώ (περισσότερα στις ιστορίες)", έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram η Σάρα Φέλμπερμπάουμ, ανεβάζοντας ένα video με το makeover.

Όπως αποδεικνύεται και στο video που κυκλοφορεί στο youtube, ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι βρέθηκε στην curva sud μεταμφιεσμένος, φώναζε συνθήματα και παρακολούθησε τις προσπάθειες των παικτών της Ρόμα κόντρα στη Λάτσιο, περνώντας για πρώτη φορά στη ζωή του απαρατήρητος από τους χιλιάδες 'τζαλορόσι' οπαδούς...

Θα αποκαθηλώσει την Μπάγερν η Ντόρτμουντ του Χάαλαντ; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK