Ο Ντε Τσέρμπι το πήρε απόφαση και αφήνει την Μπράιτον, ακούει προτάσεις από όλες τις ομάδες, υπομονή για το που θα κάτσει η μπίλια.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει προτάσεις στα χέρια του, ενώ φέρεται να έχει ήδη απορρίψει μία ομάδα.

Brighton's head coach Roberto De Zerbi comforts Brighton's Solly March after the English FA Cup semifinal soccer match between Brighton and Hove Albion and Manchester United at Wembley Stadium in London, Sunday, April 23, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
(AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο προπονητής της Μπράιτον είχε πάρει τον χρόνο του να σκεφτεί το μέλλον και από ότι φαίνεται έχει πλέον καταλήξει πως αν του προσφερθεί μία καλή προοπτική σε άλλη ομάδα, τότε θα αποχωρήσει από του "γλάρους" και την Premier League.

Ο Ντε Τσέρμπι βρίσκεται στην λίστα πολλών συλλόγων όπως οι Μίλαν, Μπαρτσελόνα, Νάπολι, Λίβερπουλ, Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Μπάγερν Μονάχου μεταξύ άλλων. Βέβαια δεν είναι όλες οι ομάδες μέσα στο παιχνίδι της υπογραφής του, αφού η Νάπολι φέρεται να έχει απορριφθεί σαν προοπτική, ενώ η περίπτωση των Μίλαν και Μπαρτσελόνα, αν και δεν έχει τερματιστεί, εμπεριέχει οικονομικά ζητήματα.

Η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται να προσανατολίζονται περισσότερο σε άλλες επιλογές για τον πάγκο, όμως η Τσέλσι τον λογίζει ως πρώτη επιλογή σε περίπτωση αποχώρησης του Ποτσετίνο. Οι "μπλε" αναζητούν έναν προπονητή που να γνωρίζει πώς να αναδεικνύει τους νεαρούς παίκτες και να βελτιώνει το επίπεδο της ομάδας, κάτι που ο Ντε Τσέρμπι έχει αποδείξει περίτρανα πως είναι η σπεσιαλιτέ του.

Ο Ιταλός προπονητής, σε περίπτωση που μετακομίσει στο Λονδίνο, θα έχει πλήρη αυτονομία σε όλες τις αποφάσεις συμπεριλαμβανομένων των θεμάτων της μεταγραφικής αγοράς. Υποστηρίζεται πως είναι πεπεισμένος ότι η επιλογή της Τσέλσι είναι καλή για τον ίδιο και την καριέρα του, αν και μέχρι το καλοκαίρι μπορεί να εμφανιστούν και άλλες ευκαιρίες.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ντε Χέα έγινε φάντασμα, ούτε φωνή ούτε ακρόαση, δεν τον θέλει κανείς ή δεν θέλει κανέναν εκείνος;

Ο Μουρίνιο ξαναχτυπά, τα ονόματα που ήθελε να απομακρύνει βρίσκονται ακόμη στην Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK