Ο Ντεμπελέ άργησε τρία λεπτά και παραβίασε κανόνα του Τσάβι

Ο Τσάβι ζήτησε από τους παίκτες του να είναι στο προπονητικό κέντρο μέχρι τις 8.30, ο Ουσμάν Ντεμπελέ άργησε κατά τρία λεπτά και φλερτάρει με το πρώτο πρόστιμο από τότε που ανέλαβε ο 41χρονος κόουτς την Μπαρτσελόνα.

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ
Ο Ουσμάν Ντεμπελέ © 2019 EMILIO MORENATTI / AP IMAGES

Από την πρώτη στιγμή ο Τσάβι έχει θέσει τους δικούς του κανόνες στην Μπαρτσελόνα και τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για όλους τους ποδοσφαιριστές. Ο 41χρονος κόουτς είχε ζητήσει άπαντες να βρίσκονται μέχρι και τις 8.30 το πρωί της Παρασκευής στο προπονητικό κέντρο για να φάνε όλοι μαζί πρωϊνό και να έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με κάποιους από αυτούς.

Το κάλεσμα αφορούσε τόσο τους τραυματίες όσο και τους παίκτες που θα ακολουθούσαν το πρόγραμμα της προπόνησης. Άπαντες ήταν στην ώρα τους, εκτός από τον Ντεμπελέ. Ο Γάλλος εξτρέμ καθυστέρησε για τρία λεπτά και σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό αναμένεται να πληρώσει πρόστιμο, το οποίο και θα είναι το πρώτο στην εποχή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα.

Περιμένουμε να δούμε εάν ο 41χρονος κόουτς θα τη χαρίσει στον Ντεμπελέ ή ο Γάλλος θα πληρώσει κανονικά το πρόστιμο. Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε πως στην Μπαρτσελόνα τα χρήματα που συγκεντρώνονται από τα πρόστιμα μετατρέπονται σε γεύματα όταν το επιτρέπει το πρόγραμμα της ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK