Ο Ντέταρι φταίει

Ο Λάγιος Ντέταρι φαίνεται πως θα είναι το εξιλαστήριο θύμα για τον Πανσερραϊκό και το κακό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Αυτά σύμφωνα με την άποψη του προέδρου της ομάδας Πέτρου Θεοδωρίδη.

Ο Ντέταρι φταίει
Ο Λάγιος Ντέταρι φαίνεται πως θα είναι το εξιλαστήριο θύμα για τον Πανσερραϊκό και το κακό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Αυτά σύμφωνα με την άποψη του προέδρου της ομάδας Πέτρου Θεοδωρίδη. « Το ξεκίνημα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, διότι ο προηγούμενος προπονητής έκανε παιχνίδια στην πλάτη του Πανσερραϊκού. Γι' αυτό και τον απομακρύναμε », δήλωσε χαρακτηριστικά δήλωσε ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ και συνέχισε: « Ήταν η πρώτη φορά που συναντώ κάτι τέτοιο όσα χρόνια ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο».

Ο κ.Θεοδωρίδης δεν παρέλειψε να μιλήσει με πολύ καλά λόγια για το έργο του νυν προπονητή της ομάδας Ντούσαν Μιτόσεβιτς λέγοντας χαρακτηριστικά: « Η ομάδα συνέρχεται. Κάθε εβδομάδα πάει και καλύτερα. Το πρόβλημα είναι και ψυχολογικό. Αν έρθει η πρώτη νίκη όλα θα αλλάξουν. Πέρυσι βρισκόμασταν εννέα βαθμούς μακριά από την κορυφή και καταφέραμε τελικά να φτάσουμε μια ανάσα από την άνοδο στην Α' Εθνική κατηγορία».

Αυτή τη πρώτη νίκη ψάχνουν στις Σέρρες και το παιχνίδι με τον Άρη τους δίνει μεγαλύτερο κίνητρο προκειμένου να την κατακτήσουν. Ο Σέρβος τεχνικός σέβεται πάρα πολύ τους «κίτρινους» κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις του. « Σίγουρα μας περιμένει ένα δύσκολο ματς. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα με ιστορία, έμπειρους και καλούς παίκτες. Θα έχει και τη στήριξη του κόσμου». Στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι φίλοι του Πανσερραϊκού αναμένεται να δώσουν βροντερό παρόν στις εξέδρες του γηπέδου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK