Ο Ντιέγκο Μαραντόνα είναι πια μόνο λεφτά για τους 'δικούς' του ανθρώπους

Μια πιστωτική κάρτα έγινε αφορμή να ξαναφουντώσει ο πόλεμος ανάμεσα σε δύο από τις πρώην του Ντιέγκο Μαραντόνα, καθώς η θλίψη για τον χαμό του Αργεντίνου σταρ έχει δώσει τη θέση της στη μάχη για τα όσα άφησε πίσω του.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα χαιρετά τον κόσμο στην 'Kazan Arena', πριν την αναμέτρηση της Γαλλίας με την Αργεντινή στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξήχθη στην Ρωσία | 30 Ιουνίου 2018 (AP Photo/Sergei Grits)
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα χαιρετά τον κόσμο στην 'Kazan Arena', πριν την αναμέτρηση της Γαλλίας με την Αργεντινή στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξήχθη στην Ρωσία | 30 Ιουνίου 2018 AP PHOTO/SERGEI GRITS

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα απεβίωσε τον περασμένο Νοέμβρη, βυθίζοντας στη θλίψη τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ήταν αναμενόμενο πως μια τέτοια εξέλιξη θα έφερνε στην επιφάνεια μια σειρά από υποθέσεις που σχετίζονταν με τον θρυλικό Αργεντίνο σταρ όσο βρισκόταν εν ζωή. Υποθέσεις που δεν αφορούσαν μονάχα τον τρόπο που επηρέασε το άθλημα και τις γενιές που ακολούθησαν, αλλά και την εξωγηπεδική του -ταραχώδη- παρουσία.

Κανείς δεν είναι ακόμη σίγουρος πόσα παιδιά άφησε πίσω του και κατ' επέκταση η μάχη για την περιουσία του ανάμεσα στους νόμιμους κληρονόμους ήταν αναπόφευκτη. Σε αυτή -προφανώς- συμπεριλαμβάνονταν και οι γυναίκες της ζωής του. Ανάμεσα στις οποίες ξαναφούντωσε ο πόλεμος, με αφορμή μια πιστωτική κάρτα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Βερόνικα Οχέδα, η Ρόσιο Ολίβα προχώρησε σε μια ανεξέλεγκτη σπατάλη χρημάτων χρησιμοποιώντας μια πιστωτική κάρτα του Ντιεγκίτο μετά τον θάνατο του.

"Η σπατάλη εντοπίστηκε σε μια κάρτα που η Ρόσιο είχε μετά τον θάνατο του Μαραντόνα. Μιλάμε για πολύ μεγάλα έξοδα. Υποπτευόμαστε πως εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και χρησιμοποίησε την κάρτα σε τέτοιο βαθμό, που εντέλει την μπλόκαρε", αποκάλυψε ανώνυμη πηγή από το περιβάλλον του δικηγόρου Μάριο Μπαούντρι.

Η Βερόνικα Οχέδα, 43 ετών και μητέρα ενός εκ των -αναγνωρισμένων- τέκνων του Μαραντόνα, επιτέθηκε στην Ρόσιο Ολίβα μέσα από ένα τηλεοπτικά ξέσπασμα. "Όταν χώρισα με τον Ντιέγκο το 2013, του επέστρεψα 3 εκατ. δολάρια. Σε αντίθεση με την Ολίβα, που κράτησε τα πάντα, εγώ επέστρεψα τα πάντα".

Στην Ρόσιο Ολίβα είχε απαγορευτεί να παρευρεθεί στην κηδεία του Μαραντόνα, καθώς ο Αργεντίνος είχε προηγουμένως ζητήσει από την Ιντερπόλ την σύλληψη της, κατηγορώντας την για αρπαγή ρολογιών και χρυσαφικών του.

Η Ολίβα, μετά τον σάλο που ξέσπασε, υποστήριξε πως ο Μαραντόνα της είχε δώσει διάφορες κάρτες επιτρέποντας της να τις κρατήσει. "Είναι ψέμα πως τις χρησιμοποίησα μετά τον θάνατο του Ντιέγκο", ενώ ειρωνεύτηκε την τοποθέτηση της Οχέδα σχετικά με τα χρήματα που επέστρεψε. "Δεν είναι ότι είχε 3 εκατ. δολάρια και τα έδωσε πίσω στον Ντιέγκο. Απλά υπέγραψε ένα έγγραφο που έλεγε πως παραιτείται των δικαιωμάτων της από τον λογαριασμό".

Και κάπως έτσι, η θλίψη των 'δικών' του ανθρώπων έχει μετατραπεί σε μια μάχη για το ποιος θα πάρει όσα περισσότερα από την περιουσία που άφησε πίσω του ο θρυλικός Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK