Ο Ντοναρούμα ξεκαθάρισε το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν

Πολλά έχουν ακουστεί αναφορικά με το μέλλον του Ντοναρούμα στην Παρί Σεν Ζερμέν και ο Ιταλός βγήκε να ξεκαθαρίσει...

PSG's goalkeeper Gianluigi Donnarumma waves before the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Troyes at the Parc des Princes in Paris, France, Saturday, Oct. 29, 2022. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Ντοναρούμα AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα το 2021 έφυγε ως ελεύθερος από την Μίλαν και υπέγραψε στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ιταλός πορτιέρε από τότε που έκανε το βήμα έχει ακούσει πολλά. Για παράδειγμα πως δεν αποδίδει τα αναμενόμενα, ενώ ψιθυρίστηκε τελευταία πως αιωρούνται και σκέψεις αποχώρησής του από το κλαμπ.

Το συμβόλαιο του 24χρονου εκπνέει το 2026 και όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του ίδιου θέλει να τιμήσει τη συμφωνία του.

"Νιώθω καλά στο Παρίσι και νιώθω πραγματικά περήφανος να εκπροσωπώ την Παρί Σεν Ζερμέν και την πόλη. Εύχομαι να παραμείνει για καιρό και να γράψω μία σελίδα στην ιστορία του συλλόγου".

Ο Ντοναρούμα φέτος έχει γράψει 46 συμμετοχές με την ΠΣΖ και με τη δήλωση του αυτή ουσιαστικά σταμάτησε τη φημολογία περί αποχώρησής του. Σταθερά αυτός που μοιάζει περισσότερο φευγάτος από το κλαμπ -εκτός του Μέσι- είναι ο Νεϊμάρ που συνδέθηκε τ' όνομά του πρόσφατα με την Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε περισσότερα

Παρελαύνουν τα δυνατά πορτοφόλια μπροστά από τον Ασένσιο

Η Σαμπντόρια έπεσε και δύο γίγαντες μάχονται για να την αγοράσουν

Τότεναμ, ο Ποστέκογλου και κορυφαίος προπονητής της Premier League στο στόχαστρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK