Ο Ντρογκμπά έπαθε Πάμπλο Γκαρσία!

Του Ντρογκμπά δεν θα του ξαναπείς πως δεν θα παίξει. Του Ντρογκμπά! Ο Ιβοριανός σηκώθηκε και έφυγε από το γήπεδο, σαν άλλος Πάμπλο Γκαρσία στην Ξάνθη, με τον προπονητή του στο MLS να δηλώνει πως... πονούσε στην πλάτη!

Ο Ντρογκμπά έπαθε Πάμπλο Γκαρσία!

Το 2013-14 ήταν επεισοδιακό για τον ΠΑΟΚ και τον Ουρουγουανό μέσο, αφού δεν πήρε το χρόνο που επιθυμούσε με αποτέλεσμα να αποχωρήσει τον Γενάρη του 2014! Προορισμός του; Η Ξάνθη. Ούτε εκεί όμως στέριωσε, καθώς βρισκόταν σε κακή κατάσταση με αποτέλεσμα ο Νίκος Κεχαγιάς να μην τον εμπιστευτεί.

Έτσι είχαμε... ομορφιές. Όταν έμαθε πως θα γινόταν αλλαγή στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σηκώθηκε κι έφυγε από το γήπεδο οικογενειακώς, ενώ το ίδιο έπραξε και σε προπόνηση της Ξάνθης όταν ενημερώθηκε πως δεν θα ξεκινούσε με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΤΡΟΓΚΜΠΑ

Κάπως έτσι φαίνεται πως αντέδρασε και ο Ιβοριανός άσος της Montreal Impact. Ο προπονητής του τον ενημέρωσε πως δεν θα ξεκινούσε στο αρχικό σχήμα με το Toronto του Τζιοβίνκο, με τον 38άχρονο άσο να τα μαζεύει και να φεύγει!

Ο προπονητής του προσπάθησε να τον δικαιολογήσει λέγοντας πως πονάει στην πλάτη ( όντως τον ταλαιπωρεί αυτός ο τραυματισμός χρόνια), όμως σίγουρα μπορούσε να κάτσει στον πάγκο.

Φέτος ο Ντρογκμπά μετρά 10 γκολ σε 21 εμφανίσεις στο MLS. Καθόλου άσχημα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK