"Ο ΟΦΗ είναι στην εντατική". Ο Αναστόπουλος και η πρόταση των Αράβων

Άμεση είναι η ανάγκη για εύρεση λύσης στο ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ ΟΦΗ, όπως τονίστηκε εκτενώς τη Δευτέρα στη Γενική Συνέλευση των μετόχων.

"Ο ΟΦΗ είναι στην εντατική". Ο Αναστόπουλος και η πρόταση των Αράβων

Παρουσία του Νίκου Μαχλά και 500 οπαδών, ο πρόεδρος Ανδρέας Μανουσάκης προσπάθησε να εξηγήσει τι συνέβη με τους Ιταλούς επενδυτές και πως έχει πλέον η κατάσταση.

" Δεν εγκαταλείπουμε την ομάδα και γι' αυτό ανέλαβα. Με τους Ιταλούς πιστέψαμε όλοι ότι θα άλλαζε σελίδα η ομάδα. Η διαδικασία κυλούσε ομαλά και υπήρχε συχνή αλληλογραφία. Έγιναν όμως διάφορα που έπαιξαν ρόλο. Μπορεί να είδαν την τραγελαφική κατάσταση που υπάρχει και να έκαναν πίσω. Φερ' ειπείν στον κ.Γκαετάνο έγινε έξωση και κοιμήθηκε στο αμάξι! Υπήρξαν κι άλλα περιστατικά.

Τα χρέη αυξήθηκαν τις τελευταίες ημέρες και ίσως οι Ιταλοί επηρεάστηκαν. Δεν ήταν παραμύθι πάντως το ενδιαφέρον. Όλοι το πιστεύαμε, αλλά δεν ξέρουμε τους λόγους που δεν έγινε το ντιλ. Περιμένουμε να μιλήσει ο κ. Γκατούζο. Δεν έφυγε έτσι, μας είχε ενημερώσει ότι δεν άντεχε. Η ζωή συνεχίζεται και πάμε παρακάτω. Η ομάδα είναι στην εντατική.

Υπάρχουν οφειλές άμεσες και ληξιπρόθεσμες. Δεν είναι λύση η Γ' Εθνική. Πρέπει να προχωρήσει η ομάδα. Θα συνεχίσω τον αγώνα, αλλά γνωρίζουμε τι θα γίνει".

Μετά πήρε το λόγο ο δικηγόρος Αλέξανδρος Φουκαράκης που κατέθεσε την πρόταση της κατασκευαστικής εταιρείας "Royal Group Holdings"/ Σύμφωνα με αυτήν προτείνεται εξαγορά του 68% των μετοχών της ΠΑΕ έναντι 2,5 εκατ. ευρώ, η οποία θα γίνει μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και αξία μετοχής 0,30 λεπτά: " Δεν είμαι εκπρόσωπος της εταιρίας. Έφερα την πρόταση και περιμένω. Λόγω του δικηγορικού απορρήτου δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω", τόνισε χαρακτηριστικά.

Το εν λόγω θέμα θα εξεταστεί από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αφού η ΓΣ δεν πήρε απόφαση. Θα συστηθεί, όπως εγκρίθηκε, πενταμελής επιτροπή που θα έχει την ευθύνη να διαλευκάνει τι ακριβώς ισχύει.

Εν τω μεταξύ, την Τρίτη αναμένεται να κάνει την πρώτη προπόνησή του ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος μετά την επισημοποίηση της πρόσληψής του αναλαμβάνει ρόλο - καμικάζι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK