Ο Ολυμπιακός ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Stoiximan έως το 2025

Με συνέντευξη Τύπου στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Stoiximan έως το 2025. Οι κορυφαίοι συνεργάζονται με τους κορυφαίους είναι το κεντρικό σύνθηνα.

Ο Ολυμπιακός ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Stoiximan έως το 2025
EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός και η Stoiximan συνεχίζουν μαζί. Η συνεργασία των δύο, η οποία ξεκίνησε το 2015, ανανεώθηκε για ακόμη τρία χρόνια, δηλαδή έως το 2025.

Η ανακοίνωση έγινε με συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου του Γεώργιος Καραϊσκάκης τη Δευτέρα (3/10). Πρώτος τον λόγο πήρε ο αθλητικός διευθυντής Κριστιάν Καρεμπέ.

"Είναι μία όμορφη μέρα ξανά, έχουμε την ευκαιρία να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας με τη Stoixman. Ξεκινήσαμε το 2015 και είχαμε κοινό σκοπό. Είναι μία εταιρία που αποφάσισε να συνεργαστεί με τον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα., Αυτά τα επτά χρόνια έχουμε μοιραστεί τις επιτυχίες μας.

Έχουμε καταφέρει να πετύχουμε θριάμβους, η Stoixiaman έχει εδραιωθεί στις αγορές που ήθελε. Προχωράμε μαζί, θέλουμε να κατακτήσουμε μαζί νίκες. Συνεχίζουμε για τα επόμενα τρία χρόνια, έχοντας κοινό όραμα. Όταν κλείσει αυτή η δεκαετία θα έχουμε προσφέρει ακόμη περισσότερα, μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς" ανέφερε.

Στη συνέχεια από την πλευρά της Stoiximan τον λόγο πήρε ο Γιάννης Σπανουδάκης: "Είμαστε χαρούμενοι που ανακοινώνουμε την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας γι' άλλα τρία χρόνια, μέχρι το 2025. Ο Ολυμπιακός κλείνει 100 χρόνια, εμείς είμαστε λίγο μικρότεροι. Γιορτάζουμε τα δέκα χρόνια ύπαρξης της εταιρείας. Το 2016 είχαμε κάνει τη διαφήμιση οι κορυφαίοι με τους κορυφαίους.

Η κορυφαία ομάδα είναι με την κορυφαία εταιρεία. Μοιραζόμαστε τα ίδια ιδανικά, τους ίδιους στόχους, όχι μόνο για την πρωτιά, αλλά και για το ευ αγωνίζεσθαι. Θέλουμε να επιστρέφουμε έργο στην κοινωνία. Σε όλες τις περιόδους πρέπει να βρίσκουμε τα αδύναμα τμήματα της κοινωνίας και να βοηθάμε, είναι το κοινό μας DNA. Ευχόμαστε στον Ολυμπιακό να πετύχει όλους τους στόχους του και εμείς θα είμαστε αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια. Ευχαριστούμε τον Χάμες Ροντρίγκες και τον Μασούρα που μας τιμούν".

Ο αντιπρόεδρος της Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος τόνισε: "Περνάει γρήγορα ο χρόνος. Μετά από επτά χρόνια οι δύο ομάδες εξακολουθούν οι δύο ομάδες να είναι μαζί. Μας ενώνουν κοινές αρχές και κοινά ιδανικά. Ήταν αρωγοί και υπήρχε ρίσκο πολλές φορές, παίκτες μας ακολούθησαν σε δύσκολες συνθήκες, όπως η Πάρνηθα. Οι κορυφές είναι για τους κορυφαίους. Θα μπορούσαμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα, με άξονα ενίσχυση κοινωνικών ομάδων που το έχουν ανάγκη. Αυτό ενώνει τα δύο κλαμπς".

Ο Χάμες Ροντρίγκες πήρε τον λόγο: "Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι στην ομάδα. Απ' ότι μαθαίνω η ανανέωση της συνεργασίας είναι σημαντική. Οι κορυφαίες εταιρίες πρέπει να συνεργάζονται με τις κορυφαίες ομάδες. Είμαι πολύ υπερήφανος που είμαι μέρος αυτής της στιγμής".

Την εκδήλωση έκλεισε ο Γιώργος Μασούρας: "Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών θα ήθελα να αναφέρω πως πάντα θέλουμε να δίνουμε τα πάντα για να τιμάμε τη φανέλα. Και τα επτά χρόνια έχουμε πετύχει μεγάλες νίκες που τιμούν την ιστορία μας. Να έχουμε ακόμη μεγαλύτερες νίκες τα επόμενα χρόνια και τίτλους. Να συνεχίσουμε εκτός αγωνιστικών χώρων να στηρίζουμε προσπάθειες για τον ελληνικό αθλητισμό και τα νέα παιδιά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK