"O Ολυμπιακός βρίσκεται σε επιφυλακή για Ντιγκάρ"

Η Μπορντό φέρεται να εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Ντιντιέ Ντιγκάρ, όμως τα Γαλλικά ΜΜΕ τονίζουν πως ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις όσον αφορά το μέλλον του αρχηγού της Νις.

Dider Digard (Nice)
Dider Digard (Nice) N. LE GOUIC / FEP / PANORAMIC

Η Μπορντό αναζητά ποδοσφαιριστές για τη μεσαία γραμμή, καθώς οι Γουαμπί Καζρί, Άντριου Μπιγιόκο Πόκο και Αμντού Τραορέ θα έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, με αποτέλεσμα να λείψουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μία από τις περιπτώσεις που φέρονται να εξετάζουν οι Γιρονδίνοι είναι του 28χρονου μέσου της Νις, Ντιντιέ Ντιγκάρ, ο οποίος σύμφωνα με τους Γάλλους αποτελεί μεταγραφικό στόχο και του Ολυμπιακού.

Το συμβόλαιο του αρχηγού της Νις λήγει το καλοκαίρι κι όπως φαίνεται δεν πρόκειται να ανανεωθεί, με τον Ντιγκάρ να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "France Football" τις οποίες αναδημοσιεύει το "foot01.com", ο Γάλλος μέσος δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο μετακίνησής του στην Μπορντό, όμως η ομάδα του Βίλι Σανιόλ θα πρέπει να πείσει άμεσα τον Ντιγκάρ, καθώς ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επιφυλακή και παρακολουθήσει στενά τις εξελίξεις που αφορούν το μέλλον του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK