Ο Ολυμπιακός για το θάνατο του Θόδωρου Νικολαΐδη

Η ΠΑΕ και η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις για το θάνατο του Θόδωρου Νικολαΐδη.

Ο Ολυμπιακός για το θάνατο του Θόδωρου Νικολαΐδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Ο Ολυμπιακός συμμετέχει στο πένθος για το χαμό ενός σπουδαίου μέλους της ερυθρόλευκης οικογένειας...", αναφέρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός στη συλλυπητήρια ανακοίνωση που εξέδωσε για το θάνατο του Θόδωρου Νικολαΐδη.

Η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ συμμετέχουν στο πένθος για το χαμό ενός σπουδαίου μέλους της ερυθρόλευκης οικογένειας, του ιστορικού εκδότη του Φωτός, Θεόδωρου Νικολαΐδη. Μεσίστιες οι ερυθρόλευκες σημαίες για έναν άνθρωπο που συνέδεσε άρρηκτα το διάβα της ζωής του με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες".

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός στην ανακοίνωσή της αναφέρει: "Η Ολυμπιακή οικογένεια θρηνεί την απώλεια του εκδότη της εφημερίδας "Φως των Σπορ" Θόδωρου Νικολαίδη.

Ένας μεγάλος Ολυμπιακός δεν είναι πλέον κοντά μας για να χαίρεται για τις επιτυχίες και τους τίτλους της αγαπημένης του ομάδας, αλλά μαζί με όλους τους Θρύλους του Θρύλου θα συνεχίζει να καμαρώνει από κει ψηλά για τον Ολυμπιακό μας.

Η συνεισφορά του στο να γιγαντώσει ο Ολυμπιακός και να γίνει ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας υπήρξε τεράστια.

Τα θερμά συλλυπητήρια από όλη την ομάδα μπάσκετ στην οικογένεια και τους οικείους του εκκλιπόντος.

Καλό ταξίδι κύριε Θόδωρε..."

"Ήταν άρρηκτα συνδεδεμένος με τον Ολυμπιακό"

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και σχολίασε σχετικά: "Είναι μία δύσκολη στιγμή για όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού, που σήμερα πενθεί για έναν άνθρωπο που έχει συνδέσει το πέρασμά του από αυτή τη ζωή άρρηκτα με τον Ολυμπιακό. Ασχολείτο από το πρωί μέχρι το βράδυ με τον Ολυμπιακό και είτε συμφωνούσε σε κάτι, είτε διαφωνούσε εντόνως, διότι είχε έντονο χαρακτήρα, δεν είχες ποτέ την εντύπωση ότι μπορεί να μην αγαπά παθολογικά τον Ολυμπιακό. Είμαστε πάρα πολλοί άνθρωποι στον χώρο των μίντια, αλλά και την οικογένεια του Ολυμπιακού γενικότερα, που έχουμε μεγαλώσει έχοντας δίπλα μας, παράλληλα στη ζωή μας, αυτόν τον άνθρωπο.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι πλέον φτωχότερη. Οι πράξεις μιλούν για τους ανθρώπους και δε χρειάζεται να πούμε το τι είχε καταφέρει στη ζωή του ο Θόδωρος Νικολαΐδης. Μιλάει το έργο του. Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, είμαι βέβαιος, στέκεται δίπλα στην Όλγα και τη Μαρία και όλη την οικογένειά του. Έφυγε ένας μεγάλος άνθρωπος. Είμαι σίγουρος ότι εκεί ψηλά θα έχει πιάσει κουβέντα με τους Χέλμη και Μουράτη.

Όλοι όσοι ασχολούμαστε όλη μέρα με τον Ολυμπιακό, όσοι αισθανόμαστε τον Ολυμπιακό σαν το σπίτι μας, είμαστε λυπημένοι. Αυτό που μπορεί να μην καταλαβαίνει ο κόσμος είναι ότι οι άνθρωποι που κάνουν ρεπορτάζ, οι αθλητές, οι προπονητές, όσοι δουλεύουν στο σύλλογο συνδέουν την καθημερινότητά τους με τον Ολυμπιακός. Έτσι ήταν και ο Θόδωρος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει κι ας έχει καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση της ΠΑΕ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK