Ο Ολυμπιακός βγάζει στη φόρα αριθμούς και στοιχεία της ΠΑΕ

Όπως προανήγγειλε με ανάρτησή του ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, εντός της ημέρας θα δοθούν στη δημοσιότητα από τον Γιάννη Βρέντζο όλα τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ με... πιστοποίηση UEFA και ορκωτών λογιστών, για να σταματήσει η “συκοφάντηση”.

Ο Ολυμπιακός βγάζει στη φόρα αριθμούς και στοιχεία της ΠΑΕ

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, με ανάρτησή του ενημέρωσε πωςσήμερα(7/3) ο Γιάννης Βρέντζος θα δώσει στα ΜΜΕ όλα τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ, προκειμένου να μην υπάρχουν δημοσιεύματα που θα βασίζονται σε πλαστά δεδομένα, κάνοντας λόγο για "βαλτούς "λογιστές" "δημοσιογράφους" που προσπαθούν να επηρεάσουν τον κόσμο του Ολυμπιακού"!

Χαρακτηριστικό απόσπασμα του ποσταρίσματος του Κωνσταντίνου Καραπαπά αναφέρει τα εξής: "Επειδή η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός, σε λίγες ώρες ο κύριος Βρέντζος θα δώσει στον Τύπο και στην συνέχεια θα ενημερωθούν ΟΛΟΙ οι φίλαθλοι για ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ της ΠΑΕ. Στοιχεία που είναι δημόσια και ελεγμένα από τις Οικονομικές Αρχές, από την UEFA, από ορκωτούς λογιστές και όχι από κάθε ΤΣΑΤΣΟ δημοσιογράφο που γράφει ότι του πουν τα αφεντικά του!"...

Στην ανάρτησή του ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει και ονόματα ενώ ξεκαθαρίζει ακόμη ότι από τη στιγμή που "θα δημοσιοποιηθούν τα πάντα δεν θα έχει κανένας δικαίωμα να κάνει ότι δεν κατάλαβε... Αυτοί θα εξακολουθήσουν να συκοφαντούν τα πάντα, ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK