Το... τερμάτισε ο οπαδός που ΜΙΣΕΙ την ΤΣΣΚΑ!

Αν ψάχνετε τον πιο ορκισμένο εχθρό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν χρειάζεται πλέον. Ένας φαν της Σπάρτακ φρόντισε να πάρει το σχετικό "βραβείο" με μία πρωτοφανή ενέργεια.

Το... τερμάτισε ο οπαδός που ΜΙΣΕΙ την ΤΣΣΚΑ!

Όλοι μας λίγο-πολύ έχουμε εκφράσει κάποια στιγμή παράπονα για κάποια αεροπορική εταιρία, είτε λόγω υψηλών τιμών σε εισιτήρια είτε για καθυστέρηση σε πτήση, όμως λογικά κανείς δεν έχει διαμαρτυρηθεί για αυτό που του έβαλαν να δει στην τηλεόραση κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Στην Ρωσία βρέθηκε όμως ένας οπαδός, ο 44χρονος φαν της Σπαρτάκ Μόσχας, Valerij Rodin, ο οποίος έγινε έξαλλος με το γεγονός ότι υποχρεώθηκε να δει στην τηλεόραση αγώνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κατά τη διάρκεια ταξιδιού που έκανε με την αεροπορική εταιρία "Aeroflot".

Η συγκεκριμένη εταιρία είναι ένας εκ των βασικών χορηγών της ΤΣΣΚΑ, όμως το γεγονός αυτό του ήταν εντελώς αδιάφορο, με τον ίδιο να δηλώνει φανατικός υποστηρικτής της της Σπαρτάκ και να αντιπαθεί οτιδήποτε έχει σχέση με την συμπολίτισσα.

"Είμαι προσβεβλημένος και ενοχλημένος για το παιχνίδι που παίχτηκε κατά τη διάρκεια της πτήσης. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η επιλογή. Είμαι 44 ετών και υποστηρίζω από μικρός την Σπαρτάκ. Μισώ την ΤΣΣΚΑ με όλη μου την ψυχή και δεν θέλω να βλέπω αυτές τις μαλ@@@@@ έχοντας πληρώσει τόσα πολλά χρήματα για 4 businnes-class εισιτήρια.

Βάλτε το μόνο για όποιον θέλει, που να το έχει επιλέξει. Η Aeroflot θα έπρεπε να συμπεριφέρεται με αγάπη και σεβασμό στους επιβάτες της".

News 24/7

24MEDIA NETWORK