Ο οπαδός της Αγγλίας που είχε ραντεβού με την ατυχία στην πρεμιέρα

Για όλους σχεδόν τους Άγγλους η πρεμιέρα του Μουντιάλ ήταν ονειρεμένη λόγω του γκολ του Κέιν στο φινάλε, όμως ένας φίλος των "τριών λιονταριών" κινδύνεψε να ζήσει τον απόλυτο εφιάλτη!

Ο οπαδός της Αγγλίας που είχε ραντεβού με την ατυχία στην πρεμιέρα

Ο αγώνας στην "Volgograd Arena" αποδείχτηκε ιδανικός για τους φίλους της εθνικής Αγγλίας που τη στήριξαν διά ζώσης: όχι μόνο επειδή είδαν την ομάδα του Γκάρι Σάουθγκεϊτ να παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος αλλά και επειδή δεν τα παράτησε στο φιναλε και πήρε τη νίκη με γκολ του Χάρι Κέιν στις καθυστερήσεις.

Υπήρχε όμως και ένας φίλος των "λιονταριών" που βίωσε σκηνικό τρόμου όταν εμφανίστηκε στο γήπεδο. Πρόκειται για τον Ίαν Πέρι που διένυσε 10.000 μίλια και ξόδεψε 170 λίρες για να βρεθεί από την Νέα Ζηλανδία στην Ρωσία, όμως παρότι είχε εισιτήριο για καλή θέση (Category One Ticket) είδε μία τεράστια τηλεοπτική κάμερα να του κόβει τη θέα!

Την τρομερή αυτή ιστορία την έβγαλε στο φως της δημοσιότητας η "Mirror", με την αγγλική εφημερίδα να αποκαλύπτει επίσης ότι χάρη στην παρέμβαση των ανθρώπων του γηπέδου αποφεύχθηκε το... εγκεφαλικό για τον Άγγλο οπαδό, αφού φρόντισαν να αλλάξει θέση!

"Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που συνέβη. Ήταν εισιτήριο πρώτης κατηγορίας. Ευτυχώς οι άνθρωποι του γηπέδου είδαν το πρόβλημα και μου έδωσαν άλλο εισιτήριο στην άλλη πλευρά του σταδίου", δήλωσε ο εν λόγω οπαδός που "τα είδε όλα" όταν μπήκε στο γήπεδο και... ανακάλυψε που προοριζόταν να κάτσει.

Το Μουντιάλ έφτασε, το Σερί επέστρεψε και μοιράζει 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν*. Κατέβασε το νέο app του Stoiximan.gr, Seri, και απόλαυσε το Μουντιάλ Σερί! (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

News 24/7

24MEDIA NETWORK